Silikonci - Ručni radovi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
eldare druze sta vise reci majstore,BISTRO TI BILO.lijep pribor ulov i varka naravno.bistro se vidimo uskoro 

Ruba Vobleri
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Silikonci - Ručni radovi
hvala drugovi,i vama da je bistroca,evo jos jedan od sinoc isto m bih shad ali oni manji,ribice,jbga neznam modele kako se zovu,ma nije ni bitno,bitno je da rade hahahaha.Borice ponesi ovih ribica a pogotovo one zeleno bijele nove one sa slike pozdrav bistro
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
super!!!!!!!!!!!
Stidljivi pocetnik i njegov prvi ulov uopsteno na varalicu, a to je na..? Skeletora, naravno

-
- Haman Štela
- Pridružen/a:18 srp 2010, 22:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Imam jedno pitanje;
Ako mi mozete reci od kojeg materijala i kako izradujete te slikonce. Imam u planu izradjivati ih za vlastite potrebe.
Naravno osim ako ne zelite.
U svakom slucaju svaka cast.
Bistro
!
Ako mi mozete reci od kojeg materijala i kako izradujete te slikonce. Imam u planu izradjivati ih za vlastite potrebe.
Naravno osim ako ne zelite.
U svakom slucaju svaka cast.
Bistro

JEDER TAG IST EIN ANGELTAG, ABER NICHT JEDER TAG IST AUCH EIN FANGTAG...
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:05 tra 2011, 13:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
domaci majstori ih izradjuju od silikona, a masterbih su od plastisola koji je puno, puno bolji, ali i dostas skuplji materijal
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:05 tra 2011, 13:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
evo rezultata:

- svirac
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pa, zar niste voblerisali ...

"Ima u bosanskim riječicama i potocima jedna naročita vrsta pastrmke, velika, posve crna po leđima, sa dvije-tri krupne crvene pjege.To je neobično proždrljiva, ali i neobično lukava i brza riba koja leti kao obnevidjela na udicu u vještoj ruci, ali je nedostižna, čak i nevidljiva za onoga ko nije vješt tim vodama i toj vrsti ribe."
(Ivo Andrić,"Priča o vezirovom slonu")
(Ivo Andrić,"Priča o vezirovom slonu")
-
- Prava Štela

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro momci, jako lijepi ulovi,reklama, majice...drago mi je da se razvija domaća firma
-
- Prava Štela
Bistro zlaja