varaličarenje klena
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- elcha
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
slika je za kalendar
bolje los dan u ribolovu, nego dobar na poslu...
- elcha
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: varaličarenje klena
danas je bio malo uspjesniji dan u odnosu na prethodne u kojima nisam ni vidio ribe a kamoli nesto upecao, ukupan bilans dva klena
, na ovnerovog bagija, druge varke nisu radile, sta je jos bilo interesantno, promjenim varku ,stavim neku ujkicu red hed, i bacam bacam, nista i nako iz dosade igram se sa varkom ispred svojih nogu, u samom plicaku, gledam kako fino radi kad odjednom stvoren niotkud klencina brat bratu dvije kile zaleti se na ujku taman kad sam ga izvlacio iz vode, pljusnu, okupa me, promasi varku i pobjeze, ja ostah nako iznenadjen, mokar i kontam sta se desi, sta bi, odakle dodje, i baco jos baco kontam doce opet al nista, blentave li ribe majko mila

bolje los dan u ribolovu, nego dobar na poslu...
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka čast elcha nek si oćejfio,ja danas cijepao drva...
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bolje ista nego nista 

-
- Početnik
- Pridružen/a:12 lis 2010, 00:45 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sta mislite o ovoj zabici za klena ?
Neznam jeli za nase vode i klena...
http://www.gigerdof.nu/fiskefilmer/frog-wobbler.php
Neznam jeli za nase vode i klena...

http://www.gigerdof.nu/fiskefilmer/frog-wobbler.php
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ima ujka slicnu zabicu,samo sto joj je rad kao i u obicnog voblera,a ova bas fino radi,na smedjkastu ujkinu zabicu se se cesce zalijece klen,nego na ovakvu zelenu...
-
- Početnik
- Pridružen/a:12 lis 2010, 00:45 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobro, znaci da narucim!tare je napisao/la:ima ujka slicnu zabicu,samo sto joj je rad kao i u obicnog voblera,a ova bas fino radi,na smedjkastu ujkinu zabicu se se cesce zalijece klen,nego na ovakvu zelenu...

- tare
- Nobelovac
Zlaja,isplati li se otici sutra u klenolov,ima li samse da se kakav klencic javi???
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mala jata se hrane i lutaju,moraš naći jato ,ako je sunce pasu travu u brzaku ako je tmurno negdje su u tihaku oko krošnji i potopljenog granja.Smanji varku sada u jatu se plaše više nego inače
- tare
- Nobelovac
ma probat,bolje je na vodi,nego u stanu 

- tare
- Nobelovac
danas sam okoncao sezonu 

- zlaja
- Nobelovac
I ja danas zaključio sezonu ljetneg vobleraja gotovo je ,prošlo je bilo je ulova ali smo imali samo pola sezone zbog oni silni poplava,sada idu druge ribe na rijeci Bosni dole oko Doboja smuđ pa onda na Krivaji mladica i tako...
Uglavnom kad sumiram bilo je dobro,živi mi zdravi bili na godinu od pola marta opet ako Bog da
Uglavnom kad sumiram bilo je dobro,živi mi zdravi bili na godinu od pola marta opet ako Bog da
- tare
- Nobelovac
heh,a meni valja cekat,6-7 mjeseci,kad nemam drugo ja klena,mada se lov na pastrmku prije otvori,pa cu njih malo ganjat do klenova....