Lov bucova.
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Lov bucova.
Care ako si me danas vidio kod Modraca volio bi da mi posaljes sliku, jer ja sam ti danas bio cijeli dan u stanu u Malmöu, u Svedskoj... i lijecio gripu... a pravo bi mi bilo drago da sam bio na ModracuBcRich je napisao/la:i ja danas bio na modracu ,ulovio 5 bucica,po pola kile,svi vraceni,,, ali tukli su pravo neslika nista,,,,drugi put,,, ponio 38gr-ca,,,,malo cejfio hiihihi,,,,vidio sam te danas Rusko,,,,to si ti,,,,,ja sam bio ukod camaca hihiihi....
Malo zeze, buraz... razumljivo je... Lik na slici je moj prijatelj, ne ja...

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Al ovaj cupo mi nije dobar za reklamu,trebali su nam nekog lijepseg staviti,ovaj ruzan ko lopov 
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Neki stari metalac iz Zenice
Čovjek ima znanje i shimano ga plaća da peca, jebem ti život koji dobar posˇo !!!da sam ja na njegovom mjestu ne bi uzimao godišnji 
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma nevalja nista poso

-
BcRich
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Rusko,ja mislio ti, vidjeh ti posalo post,slika i to je to ja odma gdje si Rusko,ja te vidio hihihiihih......Zlaja,malo je takvih zene,blago tebi,,,,pozdrav bistro
-
MensurHalilcevic
- Početnik
- Kontakt:
Mensur je sad clan i BIH foruma...nema gdje me nema sad..Zelim da se zahvalim zlaji na cestitci i pozdrav svim ribarima...Bistrozlaja je napisao/la:Rusko jel na umjetni mamac i jel mensur član Bistro BIH foruma ?
-
MensurHalilcevic
- Početnik
- Kontakt:
Hvala Rusko...pozzzrusko je napisao/la:Evo kolega Mensur je danas na Facebook postavio sliku jednog svjeze ulovljenog sa Modrackog jezera:
- zlaja
- Nobelovac
Mensure dobro nam došao i Bistro,otvorio si sezonu 2012.
-
MensurHalilcevic
- Početnik
- Kontakt:
Hvala svima,bolje vas nasao... sutra rano sam ponovo na jezeru Modrac idem maksuz na Bucova,posto se u nedjelju vracam za Austriju...ja vam javim ako bude lijepih ulova Bistro i veliki pozdrav za sve vas..
-
MensurHalilcevic
- Početnik
- Kontakt:
hvala zlaja!zlaja je napisao/la:Mensure dobro nam došao i Bistro,otvorio si sezonu 2012.
-
MensurHalilcevic
- Početnik
- Kontakt:
Hvala lijepa!Seha je napisao/la:Lijepa slika. Bistro i dobro nam dosao
-
MensurHalilcevic
- Početnik
- Kontakt:
znaci imamo i dokaz da sam vidjen na modracu...bas fino...necete vjerovati jucer sam dobio odma komentar na facebook-u na moju sliku jeli u mrezu ili na udicu uhvacen eto kakvi su nasi ljudi i nas mentalitet...drago mi je sto sam odrastao u Austriji i sto znam sta je zakon i drago mi je sto se drzim svih zakona nije bitno u kojoj sam zemlji...Pozdrav svima.. ah ja bcrich da se nezoves eldar slucajno ako si bio kod camaca?rusko je napisao/la:Care ako si me danas vidio kod Modraca volio bi da mi posaljes sliku, jer ja sam ti danas bio cijeli dan u stanu u Malmöu, u Svedskoj... i lijecio gripu... a pravo bi mi bilo drago da sam bio na ModracuBcRich je napisao/la:i ja danas bio na modracu ,ulovio 5 bucica,po pola kile,svi vraceni,,, ali tukli su pravo neslika nista,,,,drugi put,,, ponio 38gr-ca,,,,malo cejfio hiihihi,,,,vidio sam te danas Rusko,,,,to si ti,,,,,ja sam bio ukod camaca hihiihi....![]()
Malo zeze, buraz... razumljivo je... Lik na slici je moj prijatelj, ne ja...
-
BcRich
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
da to sam ja,,,mozda se vidimo opet gore....... pozdrav bistro