Bolen/Bucov 2012
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
haha Hvala Alas, bgm opasno se zakuhalo..

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Bolen/Bucov 2012
Baš tako, igraćemo oženjeni VS momci
,izgubićemo u produžecima jer nam žene neće dat istrčat na teren 

- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zlaja trebamo rijesiti do 90-te minute utakmicu ,jedini spas....zlaja je napisao/la:Baš tako, igraćemo oženjeni VS momci,izgubićemo u produžecima jer nam žene neće dat istrčat na teren

Bistro
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bravo i mladi i stari ribolovac!
Lijepo vas gledati, pa makar i sa tribina ili pored malih ekrana!

Lijepo vas gledati, pa makar i sa tribina ili pored malih ekrana!

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
E ovo ce biti zanimljivo, a kako stvari stoje kao da je tek pocelo.
Cestitke svima na odlicnim ulovima

Cestitke svima na odlicnim ulovima

-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ulovi za naslovne časopisa, bistro.
"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
-
- Početnik
- Pridružen/a:20 ruj 2012, 11:00 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bakee,
gdje uhvati ovolike komade? Svaka čast!
gdje uhvati ovolike komade? Svaka čast!
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma ovo je sve dole ispod vranduka, na koji god veci vir dodjes neces pogrijesiti.
-
- Početnik
- Pridružen/a:20 ruj 2012, 11:00 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vranduk na Bosni, niže Zenice?
- bakee
- Književnik
Reko da vas pitam Zlaja i ekipa da li ce bolen raditi i ako se ovo lijepo vrijeme malo promjeni ili i on kao klen prestaje..
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jesenje hranjenje ide dok sitna riba ne uđe u zimovnik,onda za njima ide i banda da ih ganja u dubini,tek u decembru padne u letargiju koja traje do prve jugovine iza nove godine,počinje polako sa aktivnosti koju pojačava prema proljeću...
- bakee
- Književnik
Hvala zlaja na objasnjenju, bolen je zaraza velika..
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast ovo je komad i po. Bistro majstorebakee je napisao/la:Ljudi nadam se da nisam dosadio sa stalnim javljanjima, ali ovi dani su mi trofejni, sve rekord do rekorda. JUce uhvacen bucov 78 cm i 5 KG, moj novi licni rekord. Opet x rap odradio posao. Ali ima jos jedno desavanje u aksam sinoc sam vukao najvecu ribu u zivotu koja mi je nazalost otkinula siluk 0.35mm. Jos sam pod dejstvom ljut pomalo i na sebe jer sam malo spulu zategao a sigurno je i malo ostecen silk bio. Nakon uzimanja u matici bucov mi naglo iskace iz vode gotovo pola metra i onda ide u dubinu nisam se ni snasao ode i sretni x rap i riba sa njim. Sigurno je bio veci od ovog i to mogu reci dosta veci.Zao mi je ribe nadam se da ce se uspjeti rijesiti rapale. Nikad gori osjecaj u zivotu. Bistro

- bakee
- Književnik
Hvala seha ucim od najboljih..

- zlaja
- Nobelovac
No frks Bake,zato sam tu
Ja zahvaljujem svojim prijateljima sa jednim pejzažem naše rijeke, iako joj je na grbači sva industrija,svi veći gradovi sa svojim cijevima...zna čuvati svoju ljepotu
Rijeka Bosna

Uploaded with ImageShack.us

Ja zahvaljujem svojim prijateljima sa jednim pejzažem naše rijeke, iako joj je na grbači sva industrija,svi veći gradovi sa svojim cijevima...zna čuvati svoju ljepotu
Rijeka Bosna

Uploaded with ImageShack.us