Som 2011 (Rijeka Bosna)
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bravo Aldine majstore lijep som,jel to stap speedmaster?
Ruba Vobleri
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Som 2011 (Rijeka Bosna)
hvala drugovi
... bio je red nisam ribu dugo vidio
rusko
Tare s moje ljeve strane je veliki duboki liman i tu se zadrzava ,ima dovoljno hrane rupa i prirodnih zaklona ..
Alas sudeći po prognozama i sve kada se sabere i sutra je dobar dan za ribolov ... sada ce brzo promjene vremena evo na svijetskoj prognozi od srijede one tamo snjeg opet
Zlaja a koga drugog da nazovem
angler ma bit će glavinjara , napravit ću jednu specijanu seriju s nekim peruškama da se neureknu
ruba nije brate da je Bogdom ovaj sam kupio ovdje kad sam ljetos onaj 30 gr. lineafee slomio . MARSHALL (crko marshall
) 60 gr. ekonomska BiH klasa ,i nisam zadovoljan ovo mu je plafon , premekan ma jednom riječju bezveze štap bljak katastrofa u početku mi je djelovao puno bolje medjutim, mozda on i valja nekom al ja nisam zadovoljan , trebam napravit reformu u kućnom budzetu pa se dočepat dobrog štapa al to će još da pričeka bar dok zima prođe taman dok nam vladu sastave
...imam viziju
štap-mašinica al trenutno
seha

BISTRO BiH !!!

rusko

Tare s moje ljeve strane je veliki duboki liman i tu se zadrzava ,ima dovoljno hrane rupa i prirodnih zaklona ..
Alas sudeći po prognozama i sve kada se sabere i sutra je dobar dan za ribolov ... sada ce brzo promjene vremena evo na svijetskoj prognozi od srijede one tamo snjeg opet
Zlaja a koga drugog da nazovem

angler ma bit će glavinjara , napravit ću jednu specijanu seriju s nekim peruškama da se neureknu

ruba nije brate da je Bogdom ovaj sam kupio ovdje kad sam ljetos onaj 30 gr. lineafee slomio . MARSHALL (crko marshall

seha

BISTRO BiH !!!
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast aldine, izgleda ta glavinjara sama lovi ove somove..
. Samo ih trebas izvuci.heh

-
- Piskaralo
- Pridružen/a:10 pro 2006, 00:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sav sam se uzivio citajuci tvoj opis dogadjaja
...lijepa riba...cestitke 

-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
svak cast druze,da bude jos vecih u ovoj godini
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
somovi su uhvaceni na orku sirenu i rapalinog jointed shad rapa, bistro
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Književnik
evo jos sl
-
- Književnik
evo jos slika
-
- Književnik
evo jos slika
-
- Književnik
evo jos slika
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ma bravo doktore
ja se najezio .... svaka čast , pa ko hoće nek vjeruje ko neće nemora
ti si pokazao majstorluk

Zadnja izmjena: @ldin, dana/u 02 vel 2011, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
-
- Književnik
evo jos slika