Bolen/Bucov 2012
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bravo majstori. Ja jos uvijek cekam upis srebrenog viteza. Valjda mi se posreci kod Zlaje i @ldina ovo ljeto.

- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Bolen/Bucov 2012
evo i kolege mirzonesa sa ovogodisnjim prvijencom.. 

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
..be yourself no matter what they say..
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nesto nije ferceralo juce, al' ponavljam cestitke i ja! Bistro! 

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Predobro! 

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Lijep srebreni, kod mene ovu godinu na klasičnu večernju sačekušu uvijek sitan izađe u lov...tužna priča sa zimovnika ali nebi da tušim ovu lijepu temu...
Bistro Mire
Bistro Mire
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo i ja upisah na smoluci moje prve bucove nekih 15 - tak. Tehnika "varanje bucova na koricu"
O cemu je rijec bice ubrzo video materijal samo da se odmorim malo od puta.. Lov na bucova na stajacici je vise lov nego ribolov. Evo jedna za upis u listu strijelaca.. Hvala Adiju (senioru) na ovoj lijepoj fotki

O cemu je rijec bice ubrzo video materijal samo da se odmorim malo od puta.. Lov na bucova na stajacici je vise lov nego ribolov. Evo jedna za upis u listu strijelaca.. Hvala Adiju (senioru) na ovoj lijepoj fotki

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Dobro dosao rodjo. Vala k'o da su niklovani iliti pocincani.
Slika za 5+
Bravo majstori

Slika za 5+
Bravo majstori

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ako se je korica hljeba vrtila oko svoje ose onda može u ovu temu
ako nije žestoko off-aš
Druže meni si već sve ispričao kod Alde pa znam fazon, ajd nek ste oćejfili

Druže meni si već sve ispričao kod Alde pa znam fazon, ajd nek ste oćejfili
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitam!!!
Sto Zlaja kaze, bas je pravi rijecni tarpoon!
Ja sam kicmu istegao zabacivajuci strimere sa onom jadnom 5-icom (stapom), sve ne bi li se ta neman zaletila... ali corak...
Znaci potrebna je samo "lijepa rijec i korica kruha" (naslov jedne price koje se sjecam iz osnovne)

Sto Zlaja kaze, bas je pravi rijecni tarpoon!
Ja sam kicmu istegao zabacivajuci strimere sa onom jadnom 5-icom (stapom), sve ne bi li se ta neman zaletila... ali corak...
Znaci potrebna je samo "lijepa rijec i korica kruha" (naslov jedne price koje se sjecam iz osnovne)

- montana
- Nobelovac
Zar nije poenta varalicarenja prevariti ribu? Pa i ovaj je "prevaren" na kruh!
Bravo majstore!

Bravo majstore!

- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
danas poslije posla, rek'o odoh jedan sahatak na usoru,brže će mi proći vrijeme do iftara.. počnem tako bacati i ugledam u samom plićaku, nema 20-ak cm dubine, bandit je zatjerao jato sitnih klenova, i počeo sa gozbom.. nakačim ujkinog žapca i prvi zabačaj jedan mališa..

Uploaded with ImageShack.us
drugi, treći i tako par komada..nisam slikao jer je sve sića ko ovaj na slici..
hajde rek'o bolje išta nego ništa, neka makar i siće, kad ono uderac, po štapu primjetim malo veća riba, garant klen pomislih, kad ono ovaj malac se okačio na udicu..

sve ribe su naravno..

pogledam na sat, kad ono davno moj planirani sat prošao.. pakuj se i brže bolje po lepine..

drugi, treći i tako par komada..nisam slikao jer je sve sića ko ovaj na slici..
hajde rek'o bolje išta nego ništa, neka makar i siće, kad ono uderac, po štapu primjetim malo veća riba, garant klen pomislih, kad ono ovaj malac se okačio na udicu..

sve ribe su naravno..

pogledam na sat, kad ono davno moj planirani sat prošao.. pakuj se i brže bolje po lepine..

Zadnja izmjena: emin, dana/u 01 kol 2012, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
..be yourself no matter what they say..