Varalicarenje mrene
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bravo majstore. Lijepa fotka
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Varalicarenje mrene
svaka cast babuka ti je uspio upisat.samo deri jaro i ja jedva cekam
Ruba Vobleri
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
evo jedne i od danas.. puštena naravno..
..be yourself no matter what they say..
- MAD JAX
- Prava Štela
- Pridružen/a:21 lis 2010, 17:35 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ulov od prije par dana, 53cm ca 1,5 kg. Varka Predator 7cm 14g.
Slikano mobilnim
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nakon dužeg pauziranja UL-isanja, najvećim dijelom zbog očajnog vodostaja Usore, što zbog obaveza, odem danas poslije posla da me želja mine, da provučem varku koji puta.. Uglavnom sitan klen se javljao, i par sitnijih mrena, od kojih se ova može izdvojiti..
Dril samo takav..
Dril samo takav..
..be yourself no matter what they say..
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro druze, lijepa mrena...
- Seha
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Torpedo. Svaka cast
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To ti dođe ko restart
Ljudi hvala na ovim informacijama volim da pecam mrenu tako da istog momenta idem da isprobam ovu tehniku pa vam javim kako je bilo. Nadam se da nije kasno pokušati i sada pa ako bude koji kapitalni primjerak doću da se pohvalim. Bistro!!!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U jednom trenutku sam pomislio,jebote upeco sam ubrzani za Zagreb vuče ko vlak...
Odmorim,zapalim cigaretu,mislim to je slučajno ,kad opet dvije izađu vani,svaka uzme desetak minuta nezaboravnog drila,štimam desnu ruku,sva jadna škljoca,palim cigaretu i opet zabacujem,zdrma u jakoj struji,opet dril i puče predvez,izdrljale ga ove dvije prethodne a noć nisam vidio...ludilo od ribolova
Odmorim,zapalim cigaretu,mislim to je slučajno ,kad opet dvije izađu vani,svaka uzme desetak minuta nezaboravnog drila,štimam desnu ruku,sva jadna škljoca,palim cigaretu i opet zabacujem,zdrma u jakoj struji,opet dril i puče predvez,izdrljale ga ove dvije prethodne a noć nisam vidio...ludilo od ribolova
To nije voz...to je citava kompozicija.
Golema brate.
Cestitke na ulovu i cejfu
Golema brate.
Cestitke na ulovu i cejfu
- zlaja
- Nobelovac
Hvala drug, najborbenija riba naših rijeka,fakat prvo mjesto...
- Seha
Mrena zakon riba.. Nikakva za klopu a mrak borac.. Da su bogdo sve ribe u BiH takve da ih malo puste na miru ovi mesari
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Griješiš za mrenu ercegovac po meni je itekako ukusna.al jebe se našim mesarima za ukus bitno je da mahala vidi punu jupolku ribe
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk