prije hm ?! neznam koliko dana dana sam maxuzija radio varalicu i slikao korak po korak , pa reko da okačim na forum pod "Novom temom " i taj materijal nikako da završim 'em što sam kreno opširno 'em što stvarno nemam vremena i stvarno neznam kada ću to završiti idućih 7-8 dana ne mogu glave dići što od posla... pa neke svadbe ... nego "neisze" imo sam finu ideju koja se spontano počela razvijat kao izrada step by step i na kraju i ulov na istu , al eto ispalo je drugačije , da ne duzim
hvala drugovi još jednom .......
Seha kao što si jednom rekao "foto finish" pred kraj sezone dolaze moji dani

evo kako je izgledala ta varalica , posijo sam je
Osnova tj tijelo AL 2mm pa mesingana glava tezište u donjoj zoni pronitovana prvo Aluminijskom nitnom debljom onda je ta al, nitna pronitovana bakrenom i tako sam dobio okice

dodatak bakrene perajice , zbog boljeg balansa, pravo dobar evekat u vodi , nema teorije da se troce zapetljaju ni za najlon ni jedna za drugu niti bilo kako , ta srednja je povučena zeru nazad tako da kad varalica čvakane glavom troca ne dira dno tj bilo kakvu prepreku i automatski se prevrće napred jel zato što se kači po sredini , ja konjina bacim je uzvodu gledam kako ganja i had reko, ono "neće " mećutim zaglavio sam je dobro i tako i izgubio , moja greška i nebi mi je bilo zao da sam je pribiljezio i skicirao imam nešto fotki pa ponovim valjda opet ,al na ovom terenu na kojem najčešće i pecam , nizvodni zabačaji i lerovanje po pola sata

dobra tezina bila pravo ... laganini .... Bistro