Nek ti i u buduce bude bistro jer si zagazio u disciplinu iz koje se ne izlazi tako lako. Varalicarenje je cudo

Moderatori/ce: emin,AlaS,zlaja,svirac
elcha je napisao/la:jutros poranim u 3:45h, kad tamo ogromna voda, baco malo, spuca jedan klen dva spadose, kasnije jedan veliki spade jarnu na bagija, podje voda opadat, ma ni da pipne, vracamo se kuci, ajd reko malo da probamo gdje se ovaj nas gradski kanal odvaja, meni na jsr5 spuca nesto i naravno spade, on dize stuku, vracamo se kuci, znojavi umorni, nikakvi, i tako vozimo se pored kanala,a ja gledam dole hocu li viditi kakvu ribu, kad bog te klenovi ko tastature plivaju oko trave, stanem, navucem cizme, stavim baby froga, i bacaj, bacaj nece al tu je kruzi oko trave i taman kad sam htio da odustanem uprati froga i spuca mi pod nogama, kontra, ode u travu ne mogu da dodjem do njega, dok mi jaran donosi grip da ga vadim, pomalo ga vucem iz trave, kad samo bagy ko metak proleti pored glave, ode, nako ljut reko hajmo kuci danas nece , pa nece, kad dole nizvodno jos klencina koliko hoces, sve veliki, al trave ima ko na njivi, skroz tesko provuci varku a da je ne zakacis, na nekim mjestima i nemoguce, sta raditi, kako im stati u kraj, imas li neko ideju?
ne moze se otkinuti varka na travu, malo je povuces i otkaci se, onaj veliki sto je spao je udario na strunu 20 libri, nije mu smetalo, a ima ih bruka, niko ih ne lovi, samo patroliraju gore-dole, milina ih gledati, digo sam juce jednog veceg na bagija, na zalost bez slika, nisam ponio tel.djuzepee je napisao/la:elcha je napisao/la:jutros poranim u 3:45h, kad tamo ogromna voda, baco malo, spuca jedan klen dva spadose, kasnije jedan veliki spade jarnu na bagija, podje voda opadat, ma ni da pipne, vracamo se kuci, ajd reko malo da probamo gdje se ovaj nas gradski kanal odvaja, meni na jsr5 spuca nesto i naravno spade, on dize stuku, vracamo se kuci, znojavi umorni, nikakvi, i tako vozimo se pored kanala,a ja gledam dole hocu li viditi kakvu ribu, kad bog te klenovi ko tastature plivaju oko trave, stanem, navucem cizme, stavim baby froga, i bacaj, bacaj nece al tu je kruzi oko trave i taman kad sam htio da odustanem uprati froga i spuca mi pod nogama, kontra, ode u travu ne mogu da dodjem do njega, dok mi jaran donosi grip da ga vadim, pomalo ga vucem iz trave, kad samo bagy ko metak proleti pored glave, ode, nako ljut reko hajmo kuci danas nece , pa nece, kad dole nizvodno jos klencina koliko hoces, sve veliki, al trave ima ko na njivi, skroz tesko provuci varku a da je ne zakacis, na nekim mjestima i nemoguce, sta raditi, kako im stati u kraj, imas li neko ideju?
ne znam, mozda da pokusas sa strunom nekog manjeg promjera, tj. tanjom.. dosta teze ces je otkinuti, nego sa laksom, prije ces ispraviti trokuku, a ipak sacuvat varku..