Klijen
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Postoji otkup plastične ambalaže ,ima firma koja se tim bavi...mislim da mogu saznati cijene, uglavnom romi su mi kukali da je mala toliko da se ne isplati...ima i neka caka sa čepovima,kao čepovi od plastični boca su deset puta isplativiji na vagi od sami boca...ne znam detalje al raspitam se...
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Klijen
A daju li ista za varalice? Ima i tu plastike k'o i u cepovima

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:17 lis 2014, 08:47 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Monti li Monti, ne paraj vraga! 

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma samo pitam... onako.... ekoloski, mislim na one otkinuti sto vise sa grana. Svakako nista na njih nece. 

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
pa prošlo bi na vagi,u voblerima ima plastike i željeza ,a oni silni blinkeri bi pukli ko halva na vagi 

Sad ste me podstakli d aoedm do otkupne stanice i vidim šta otkupljuju i po kojoj cijeni.Pa da i izreklamiram ljude,hoće narod skupljaće!
Ide ljeto troše se flaše.
Kod nas je neki lik pravio od žice kontenjere i postavljao po gradu.Napune se flašama za čas!
Ide ljeto troše se flaše.
Kod nas je neki lik pravio od žice kontenjere i postavljao po gradu.Napune se flašama za čas!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Otkup pet ambalaze je sada rasiren sirom BiH.. Misljenja sam da cemo brzo vidjeti rezultate na terenu.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eV_wfgyl390[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eV_wfgyl390[/youtube]

-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Otkupljuju se plasticne boce odavno samo je to toliko jeftino da narod nesakuplja.mislim da kilo boca košta neki 20-30 feninga
Sent from my iPad using Tapatalk
- montana
- Nobelovac
Nije to ni malo, s obzirom na kolicinu koju voda nanese na neku prepreku, mada bi moglo biti placeno i malo vise. Gledao sam po nasim jezerima i rijekama povrsinu vode koja je pokrivena totalno plasticnim flasama. Ako neko nadje takvu, moze za par sati izvaditi i nekoliko tona. Naravno da se ne isplati plivati za svakom flasom.
Sto se tice varalica, one su na otkupu sigurno skoplje. U njima ima i zvecka
Sto se tice varalica, one su na otkupu sigurno skoplje. U njima ima i zvecka

Kod nas su na HE napravili rampu za skupljanje otpada koji pluta.Montirali "kran-ruku" i nikada nisu izvadili ni jedan jedini komad nečega.Opet puštaju kroz klapne svo smeće.
No optimista sam ide ovo lagano na bolje!
No optimista sam ide ovo lagano na bolje!
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Preko 20 flaša treba za jednu kilu pa skontaj Montana jel malo li nije.ako je flaša zgnječene onda je jeftinija.
- zlaja
- Nobelovac
Znači otprilike stotinjak flaša je marka
- montana
- Nobelovac
Fakat premalo, posebno za zgnjecene. Ja cesto prevozim reciklazni materijal i uvijek je baliran, tako da mi nije jasno kakve njima to ima razlike.
Po meni bi trebalo da daju isto ako ne i više za znječene i odvrnute čepove.Davno nekada sam na tu temu pričao i lik mi kaže zamisli koliko ti vremena treba da svakoj odvrneš čep!
Ja sam htjeo uzeti mlin koji plastiku (flaše) melje u pelet.
Ja sam htjeo uzeti mlin koji plastiku (flaše) melje u pelet.
- zlaja
- Nobelovac
Romi koji skupljaju te stvari su mi rekli da sa čepovima prođu dobro...