Ukenjasmo temu. Staje sa ovim musicarima konstantno idu u off
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Hercegovac, jel ti ovo nešto na moj račun?Seha je napisao/la:...Eto vam prilike da licite na Sabana Saulica...
Meni se cini... da mi ne idemo u "Off" ne bi nijedna tema bila "On"Seha je napisao/la: Staje sa ovim musicarima konstantno idu u off
Ne. Za tebe se zna da si celav (to je javna tajnasenad je napisao/la: Hercegovac, jel ti ovo nešto na moj račun?![]()
I hajde se ti onda pohvali da si uradio dobru stvar...napraviše me šarandžije nikakvim te me se, kao, kutarisaše, mušičavi me nisu zvali neg' sam sam došao, da sam krivolovac jer lovim, ne znajuci, na više udica, da sam ćelav (pćelav, što bi Njanjo reci)...
Pored 'vakih prijatelja, neprijatelji mi ni ne trebaju
Na zalost nema ga kod mene (ili mu ja jos nisam u trag usao)... a sto se mene tice, ja gotivim na muhu sve loviti i cak mi je draze uloviti neku novu vrstu nego se samo zadati na salmonide... bilo bi mi pravo drago kada bi nasao i njega negdje u ovim tokovima oko mene... Ima ih samo u jednoj rijeci u juznoj Svedskoj (Helgeån), ali ta rijeka nije bas na mojoj listi mjesta koje moram posjetiti. Sjevernije je cest, ali to sjevernije je 300 km od mene...Seha je napisao/la:Rusko sto ti nelovis klijena (Färna) jel se to kosi sa musicarskom religijom. Vidis ovog senada koji je to lisac lovi na travu a vama se dodvorava ko fol i on musicar