Suhe Musice
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Desna strana kutije jako zanimljiva!
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Suhe Musice
Ovo sam pripremio danas kolegama za Sanice. Desna strana sa orange guzama je paun i cdc...varijacija red-taga radi extra u brzacima.
Lijevo su F Fly varijacije ljubičasta guza ( purple is new pink -što se tiče lipena
) sa tijelom od fazanovog repa i cdc. Muha razbija i na staklenoj površini i u brzaku,a najdjelotvornija mi je kad se "stušti" pred kišu.
Gore iznad jedan spent i jedna jednodnevka sa Polly wing da mi je testira hocu da se kotarišem cdc-a.
Lijevo su F Fly varijacije ljubičasta guza ( purple is new pink -što se tiče lipena

Gore iznad jedan spent i jedna jednodnevka sa Polly wing da mi je testira hocu da se kotarišem cdc-a.
Ciklama i na Drini radi 

-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I jedan CDC spent ko joker da se nadje

Eto ga k'o Ikar
Dobra baja!
Ja nikad nisam napravio spent, a valjda iz razloga sto kontam da bi riba radje uzela "zivo" kad joj dodje da bira.
Spent mi nekako dodje kao "daj sta das" baja.

Dobra baja!
Ja nikad nisam napravio spent, a valjda iz razloga sto kontam da bi riba radje uzela "zivo" kad joj dodje da bira.
Spent mi nekako dodje kao "daj sta das" baja.
-
- Nobelovac
Tako sam i ja mislio Angler, sta ce od ovog "lighta"...... sve dok se stariji primjerci ne pocnu pentrati, sta ce on letat za poskakom i kvasiguzom kad naidje ovaj sto se razlijepio i ne misli se "boriti".... tako je isto i sa cripple varijantama 
Ovog sam napravio na 14ci krem boja i bijela rebra, crveni marker u guzu, a preklop foam od podloge za miša
Nego Rusko te crne, ja vidio McPhail skoro motao, pa sam se pravo nalozio i na njih, oni su slijedeci na redu

Ovog sam napravio na 14ci krem boja i bijela rebra, crveni marker u guzu, a preklop foam od podloge za miša

Nego Rusko te crne, ja vidio McPhail skoro motao, pa sam se pravo nalozio i na njih, oni su slijedeci na redu
-
- Nobelovac
Pored njega pratim i ovog lika iz Amerike, odličan stil ima https://www.youtube.com/channel/UCIdIkp ... -Pb4-BDBjw
I ovaj mi je jak https://www.youtube.com/user/flyfishing ... aen/videos al se nesto ulijenio.
I ovaj mi je jak https://www.youtube.com/user/flyfishing ... aen/videos al se nesto ulijenio.
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kolege, jel moze nekih par fotki strimera, sta bi moglo proci za bucova ? Prosle godine montyju i meni je ostao duzan, pa rekoh vrijeme je da naplatimo dug 

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pratim razvoj događaja 

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cuj slike strimera u temi "Suhe Musice"… Estakfirullah…
Bice… samo u jednoj drugoj temi

Bice… samo u jednoj drugoj temi

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Meni upade u oci ovaj komentar naseg dragog kolege musicara. Decko predano prati gradivo, svijetla buducnost je pred njimzlaja je napisao/la:Pratim razvoj događaja

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Slusajuci bucovdzije u Vojvodini strimer je vrlo jednostavan. Bez obzira sa cim zelis bacati, vaser kugla ili pilker, tj gdje je aktivan. Tradicionalno ide snop kozije brade i crvena glava (alternativa tipa elk dlaka isl, bijele boje). Po mogucnosti se mogu staviti oci ali u tom slucaju mala kratka crvena perkica ispod. I to je to. Navezu 3-5 komada izmedju stapa i "tega" i opleti.
Lipljenske poslastice,ostala još koja Gamkatsu udica pa da je potrošim!