Fly Tying materijali
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Soha jarane sto se tice fly castinga mislim da ce ti mnogo pomoci ako pogledas one klipove skole musicarenja koja je bila. Imas na ovom linku http://www.bistrobih.ba/nova/?p=21755. Nas Memo je tu sve fino objasnio. To sto se sruci predvez i tipet je upravo zbog one cake koju tu Memo objasnjava, a to je da kad napravis stop na 10 sati, onda lagano krenes malo rukom naprijed da nebi dobio efekat opruge (snjura vrati predvez i tipet nazad), a tad silu sa snjure lagano preneses na predvez i tipet pa muha mekano padne navodu.
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Fly Tying materijali
evo, koga zanimaju konci i njihove debljine, jacine i namjena... ovdje se moze dosta nauciti:
http://www.flyanglersonline.com/flytyin ... art211.php
http://www.flyanglersonline.com/flytyin ... art211.php

Mene "gazda" Bogdan redovno obraduje,danas stiglo:

-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
uuuu kvalitetna posiljka! odlicna selekcija dabinga pogotovo te maslinaste varijante! ko to je diler jel domaci?
Poljska Bogdan Gawlik.Imaš njegov sajt.Ja skoro sve od njega uzimam.Do kilogram 6e poštarine.
Tungsten mu je baš povoljan a i dosta drugih materijala.
Tungsten mu je baš povoljan a i dosta drugih materijala.
Svaki put uzmem po jednu i tek sad sam ubo da je mala i da ima prozirne poklopce.Mislim da je 3.5e kod nas nema za te pare ništa da se uzme!
Ovo sam prošli put poručio i kutija je ogromna!

Ovo sam prošli put poručio i kutija je ogromna!

-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ako neko slučajno pregazi gospodina sa slike, nosi perje za cijelu sezonu!!!

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sad bi trebalo da se vidi... malo sam prepravio link...
Sto jes'... jes'... ptica za pozel't
Sto jes'... jes'... ptica za pozel't

Ova ljepota perja ne leti ovdje kod mene garant. To treba uzgajati 
Zenka susta suprotnost kao uostalom i kod ljudi

Zenka susta suprotnost kao uostalom i kod ljudi

-
- Nobelovac
Sad je ja ne vidim
al znamo svi o cemu se radi. Po malo me bi sramota, tek jutros "otkrio" ovu mandarinsku patku. Pitam se je li mu ovo na vratu nesto kao horin vrat saddle hackle....

Maloprije kad je Rusko poravi vidjeo sam je, sad opet corak
Bice da cesto pada server pomenutog linka
Morebit ova ostane...

Bice da cesto pada server pomenutog linka

Morebit ova ostane...

-
- Nobelovac
Ma sav je on u obliku i dezenu nekog Salmon Fly, čisto vrišti "za muha sam". Joj ova krila, kako bi čučnula na proljetnog "patka"!
Koju god perku vidim na njemu prividjaju mi se muhe. Pa onda kako ih zabacujem, pa kako plutaju, pa kako je riba halapljivo klepi....uh evo mi neka nervoza u stomaku