Ove "cigare" sa prve slike sam pusio. Dobra vam ova "plaza". Kazu cijeli Kuvajt plaza. Uvjek se sjetim Monty Pythona i onog skeca kad tip natak'o slauf, masku i peraje pita beduina kako do mora. Ovaj rece u ovom pravcu 364km, u ovom 697, a u onom 493. Nista, onda cu se suncati na plazi, rece ovaj.
Vidim da si shvatio problem moje profesije. Jedino sto imam kao razonodu je taj flyfishing. Ipak najtuznije je sto slabo ima signala, pa ne mogu da napravim direktan prijenos preko ove moje naprave. Mozda na ljeto kad skontam lokaciju sa signalom, a da nije previse suncana (zbog jasnoce slike) napravimo nesto. Sehi sam obecao direktno ukljucenje kad budem isao na sarana, pa da mi govori gdje cu zabaciti... 
Evo bi za koju heftu trebale prokrilati one zute baje, a na jednoj rijeci ovamo to je lom. Valjda ce voda opasti do tad, inace dosadna nimfa, pa struzi po dnu. Menni nimfanje isto k'o plovak. Brate milina na suhu muhu, pa makar i gagu. Znas ono kad se suha muha priblizava ribi (onoj pirgi sto je ti spomenu), a ona pola metra ranije uzme pravu muhu i zvace je, a podje i na tvoju, pa se vrati, jer jos nije progutala ono u ustima. E sad onaj period dok ponovo mahnes, ovaj put siguran da je "pirga" tvoja, cini mi se da taj period ponovniog zabacivanja traje vjecnost, a da rijeka u istom momentu toliko uspori i pretvori se u baru, a sve musice iz okoline pozure da se spuste na vodu u onih 20-30cm (koji se oduze kilometrima) i pozure da ih "pirga" pojede, bas prije one tvoje muhe... E to mi je pravo stresno. Samo jedan dan cekam kad ce me srce strefit'... Zato je mozda bolje i varalicariti ponekad, da se malo covjek opusti onim monotonim vibriranjem i zveckanjem nekih usadjenih i okacenih uredjaja...