Prosle godine sretnem se sa jednim holandjaninom koji je dosao wv-pasatom, rastavio sator, onaj mali, "pasja kucica", i nakon par dana on slucajno u prolazu zaviri u moje auto. Covjek izbecio oci !!!

.

.Kaze " jel ti to sve imas u autu cak i taj krevet ?". "ja se, -kaze -smrzavam evo vec 3 noci,-jer je bilo mraza, -i spavam na tvrdom, a ti ko hadjija !" I onda pozva svoje prijatelje da vide kako to izgleda kod mene.-" Genijalno, stvarno genijalno. Iduce godine putujem ovako!..."
Kad je hladno uvece, ja upalim auto, pustim grijanje 10-tak minuta i zavucem se u vrecu za spavanje. Odskrinem siber, pustim tiho muziku i zaspem ko`buba...
Hocu vam reci, da sam ja to vec sve isprobo i da to moje funkcionise iz tamo hiljadu nekih razloga...
Najidealnije bi bilo imati WV-kombi, ali je to kod mene skupo, mislim skupo je odrzavanje, osiguranje, putarina, trosi podosta...ali da je dobar, jeste...
Ne posjecujem ni ja skupa mjesta, a tu se vecinom lovi lax . Ja musicarim lipljana , pastrmku i rødding ( planinska pastrmka), a AKO naletim na laksa dobro doso...