Crno-Bijela (B&W)
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma uvijek sam te jarane podržavao, kad se samo sjetim kad smo ti ja i Sudo objašnjavali što je to portret...a pogledaj sada, vrhunski brate,zrelo za izložbe! Nek je sretna i berićetna prva izložba.
Re: Crno-Bijela (B&W)
Lijepa novost majstore!
I od mene iskrene cestitke i neka bude sretna prva izlozba
I od mene iskrene cestitke i neka bude sretna prva izlozba
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala kolege na pšodrsci, da nije Vas nikad se ni bi upustio u ovu avanturu
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bravo i samo hrabro vidices da ce raja prepoznati talent.... Mi jesmo
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seha druze, hvala na podrsci
-
- Početnik
- Lokacija:Doboj Istok [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Baš sam uživao gledajući starije postirane slike. Svaka čast Soha
- soha
- Nobelovac
Hvala Nihadenihad v. je napisao/la:Baš sam uživao gledajući starije postirane slike. Svaka čast Soha
- soha
- Nobelovac
Evo malo fotki ako nekoga zanima :
nexi by Hasan Puskar, on Flickr
shape smoke by Hasan Puskar, on Flickr
DSC_0339 by Hasan Puskar, on Flickr
nexi by Hasan Puskar, on Flickr
shape smoke by Hasan Puskar, on Flickr
DSC_0339 by Hasan Puskar, on Flickr
- soha
- Nobelovac
Prve dvije su radjene 105-icom na 2.8. Objektiv je boli glava
Vidjeh da je 105ica. Svi macro su ostri i dosta ih koriste za portrete.
Nekad se covjek zaleti i previse priblizi pa bude jedno oko ostro, a nos ili drugo oko mutni.
Nekad se covjek zaleti i previse priblizi pa bude jedno oko ostro, a nos ili drugo oko mutni.
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A nekada se to desi i ako je objekat dovoljno pijan…angler je napisao/la: Nekad se covjek zaleti i previse priblizi pa bude jedno oko ostro, a nos ili drugo oko mutni.
Odlicne fotke Soha, zanimljiv fazon sa dimom… jesi li probao dodavati svjetlost da pojacas efekat?