NASE NAJLJEPSE FOTOGRAFIJE IZ RIBOLOVA
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
-
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Austrija [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Super ribe ,super fotografije svaka cast .Meni je poznato da saran uzima silikonce u Spaniji pa predpostavljam da su i fotografije od tamo a ako nisu napisi molim te gdje su ribe uhvacene ako nije tajna.
Bistro i za ubuduce!
Bistro i za ubuduce!
- labud
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: NASE NAJLJEPSE FOTOGRAFIJE
Mudri je napisao/la:Prosle godine ih je bar 10 uzelo varalicu i bas nisu bili mali najvise vole orka sirenu i to u prvom propadanju,ali bilo je i smudjeva,ovaj je malo stariji i mislim da dugo necu uhvatiti vecega....
mali je trebo si ga pustiti da naraste

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na Dunavu Amire! Samo malo nizvodno od tebe hahahah
Mudri majstore, cestitke na prekrasnim ribama !
Mudri majstore, cestitke na prekrasnim ribama !

-
- Početnik
- Pridružen/a:09 tra 2008, 14:50 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobro ti je seha rekao Dunav,ali na tajnoj mini mikro lokacijiAmir je napisao/la:Super ribe ,super fotografije svaka cast .Meni je poznato da saran uzima silikonce u Spaniji pa predpostavljam da su i fotografije od tamo a ako nisu napisi molim te gdje su ribe uhvacene ako nije tajna.
Bistro i za ubuduce!

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Mudri i mala fotka mi je dovoljna da znam gdje si lovio.
Znas da poznam Dunav ko svoj dzep
heheheh ma bistro ti dunavski majstore
Znas da poznam Dunav ko svoj dzep

heheheh ma bistro ti dunavski majstore

-
- Početnik
- Pridružen/a:09 tra 2008, 14:50 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hehehe mislim da tu nisi lovio,jedno 20-tak kilometara uzvodno jesi ali tu ne....
-
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Austrija [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bravo Mudr tek sad mi je jasno sa kojih si terena.
(poruka od Edine)
...
Moja štukica nije velika ali s obzirom na veličinu vode dobra je! Vratila sam je u vodu,naravno, pridržavajući se akcije uhvati i pusti! Nadam se da se slažete samnom! Površinski kop Šićki Brod je prava čista oaza za tuzlake! Ribočuvarska je služba sad dobro organizovana i već stižu prvi veliki ulovi šarana, amura etc. sa ove predivne i čiste vode (nema smeća-nevjerovatno)... hehehehehe....
p.s.
Ulovljena na Zebco 18 gr. kašikicu (moja omiljena kašikica...i provjerena) ... moj mali doprinos ovom divnom sajt-u!
...
Moja štukica nije velika ali s obzirom na veličinu vode dobra je! Vratila sam je u vodu,naravno, pridržavajući se akcije uhvati i pusti! Nadam se da se slažete samnom! Površinski kop Šićki Brod je prava čista oaza za tuzlake! Ribočuvarska je služba sad dobro organizovana i već stižu prvi veliki ulovi šarana, amura etc. sa ove predivne i čiste vode (nema smeća-nevjerovatno)... hehehehehe....

p.s.
Ulovljena na Zebco 18 gr. kašikicu (moja omiljena kašikica...i provjerena) ... moj mali doprinos ovom divnom sajt-u!
- ČupoCarp
- Prava Štela
- Pridružen/a:17 tra 2009, 13:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: NASE NAJLJEPSE FOTOGRAFIJE IZ RIBOLOVA
Postavit ću neke od svojih omiljenih fotografija iz ribolova
Raja se baš stisla sa slikama kao da niko i ne ide u ribu il ne nose aparate? Šala mala !BISTRO !!!

100% CARPING
- ČupoCarp
- Prava Štela
- Pridružen/a:17 tra 2009, 13:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

100% CARPING
- ČupoCarp
- Prava Štela

100% CARPING
- ČupoCarp
- Prava Štela

100% CARPING
- austrijanac
- Prava Štela
- Lokacija:Lukavac [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- ČupoCarp
- Prava Štela
HVALA ! Ma ima toga puno lijepog al da mi je malo da aktiviram i druge da više šalju fotografije ulova i mjesta na kojima love tako da svi pružimo jedni drugima priliku za dobar ribolov i dobro druženje!Uvijek je dobro znati da još uvijek ima dobrih mjesta na kojima ima dobrih riba jer promjena itekako dobro dođe.
BISTRO BIH !!!

BISTRO BIH !!!

100% CARPING
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Daj mene aktiviraj sa onom odkodiravanje i tako to
Bistro HER" DELKIM

Bistro HER" DELKIM