Lijepe fotografije iz ribolova, a koje nisu sa ribama.
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala na fotografiji, stvarno oduzima dah ljepotom.
Re: Lijepe fotografije iz ribolova, a koje nisu sa ribama.
Bravo momci na slikama
Obogacujete forum, a milina pogledati.

Obogacujete forum, a milina pogledati.
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Intereseantno vremenski uslovi kod obe slike
nekad se i priroda pobrine za hdr 

-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo jedna meduza
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- mladicakraljica
- Piskaralo
- Pridružen/a:18 lip 2012, 17:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zadnji put kada sam bio u ribi naiđo na ovo stene neko ga ostavio na jezeru ,molecivo prosi malo hljeba
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ova gornja je fenomenalna...svaka cast, baratas i stapom i aparatom podjednako dobro drug.
-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo smeća, evo posla za Bistro BiH
Moje je u onoj zelenoj kesi

Moje je u onoj zelenoj kesi

"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jesam ribolov morske pastrmke ljeti u fjordu.rades7 je napisao/la:Prelijepa fotografija Seha, da li si ovo ti?

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Lijep poklon,Ruba čovječe imaš dara što god kreneš da radiš,nemam riječi...
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Odlicna fotka majstore. Mi musicari ti zavidimo jer nemamo slika iz ribolova na kojima nema riba.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."