Ja cu uzeti ove skroz stare što nisu u skripti, one su zeznute i ima mnogo uploada i posla oko toga, a zna biti i malo zbunjujuce, vi biste kopirali ove iz novije skripte koja je bila aktivna na stranici.
edino gdje cete imati malo vise posla, a mozda to ja preuzmem, u zavisnosti kako mi budu isle ove stare je dio vijesti gdje su se, da izvinete, pohebala slova sa kvakicama.Tu ce biti malo vise ispravljanja.
Ja bih ovaj posao podijelio ovako - 3-4 ljuda da rade zadnja tri-cetiri mjeseca, a da stranica bude spremna za redirekcije kada mi ovaj jaran zavrsi template, a ostali čovjeci (i žene

Ja ću uporedo postavljati na stranicu ostali materijal (a kojeg je preko glave) tako da ce tu biti bruku posla.
Ali, kad abd, zavrsimo, onda ce sve biti lakse, a mislim da ce se i sama tezina stranice smanjiti (sto i jeste jedan od primarnih razloga prebacivanja stranice).Kako znate, za stranicu ne izdvajam feninga, imao sam srecu da su svi ljudi do sada kod kojih mi je bila stranica imali sluha za ovo sto sam zapoceo i da mi niko od njih nije trazio feninga za hosting.Tako, i ovaj posljednji put kod "leftora" imam besplatan hosting sa kapacitetom od 2 gb, a stranica je na 1.9 gb - ako predjem te dvije gb ne vjerujem da ce mi vise gledati kroz prste.Ima dosta materijala na stranici (pogotovo slika u galeriji kada je bio pocetni period i ono "daj sta das") koji se može obrisati, tako da ce i tu biti redukovanja.
Dakle, javite kad budete spremni i ne sekirajte se ako bude gresaka, samo je prijavite, a kada je ispravimo, objasnimo gdje je greska bila i kako se ispravlja.
Haj, bistro!