Pa, sad...vidi Ja uvek pricam u svoje ime. Znaci licno mi ne smetaju, svi imaju pravo na to, pa ko voli nek... Kapiram tu matematku, je*i ga stimulans su nagrade (lova) i opet ponavljam , zavisi sta te interesuje i sta hoces od pecanja...takmicenja... Takmicenje me ne interesuje ali uvek pogledam gde se odrzava ko ucestvuje jer sam i zapamtio par ekipa, ko je pobedio itd...ali veruj veoma brzo i zaboravim. Kad vec sve to pominjemo sta me interesuje kod takmicara? udica, najlon, sistem i mamci na koje pecaju, taktika me ne interesuje jer se razlikuje dosta od slobodnog pecanja. Znaci da se ne ponavljam vise, takmicarsko i slobodno pecanje susta suprotnost, meni ne smeta, cak kad ima nekih zanimljivih reportaza rado procitam. Sad da se nesto preterano radujem ili tugujem sto je neko pobedio ili izgubio veruj da mi je sve jedno. Niti opravdavam niti kudim ali cu uvek rado procitati gde je i ostalo a, jos bolje ako mozes odgovoriti na neko moje pitanje. Zbog toga, candr BN puno uspeha i nadam se da ces biti zadovoljan postignutim rezultatima a, samim tim otvarati nove mogucnosti za zdravu diskusiju kao sto je na primer i ova...