Moderatori/ce:adi,Seha,emin,enko
kenan_sa je napisao/la:Ako nam dozvole moj senco onda da prijavimo nasu ekipu.Samo posto cemo navodno suditi a nemamo vremena za sjedenje i cekanje onda cemo mi napraviti malu iznimku i loviti na plovak.Mozda je najpostenije tako.Hehehehehehe... Stim da imamo pravo ZAKACITI I PREKINUTI forfu onome ko nas bude zatvarao,ko mene proslo takmicenje kad sam mogo glavu zijaniti jer su takmicari prebacivali jezero i na kopno oko mene padala olova ko geleri.hehehehehehehe..... Evo sam konacno saznao da sam definitivno slobodan za vikend jos samo da se posvadzam sa zenom i gotovo.Hehehehhehehehehe... I jos jedna iznimka ako moze da se usvoji posto je ekipa CSI na pravom mjestu molio bih da im se dozvoli mjerenje ribe od 1,2 kg. Da im barem mozemo nesto racunati da ne ostanu suhi i ovaj put a i uspun njegova visost predsjedavajuci udruzenja je u toj ekipi.Red je malo progledati kroz prste.Hehhehehehehehe... Sala mala... Moj AdiR-e jesi sminka na TV-u.Ma nema te spremnijeg.Gledao sam ti onaj prilog na Hayat-u o exhumaciji.