Stigo cumur
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To je to druže samo rapala ih je reklamirala po sajtovima ,nije ih bilo u prodaji pa sada krenulo po Evropi,vjerovatno će ih Boris imati prvi u BIh,kod nas će clackin minnow biti u dućanima za jedno 3 godine
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Stigo cumur
ma kontam to sve oko modela , nego ne KONTAM jel nas Boris račun'o u ovoj turi ??!!
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
To je to Aldine sto sam govorio za mart. (Al eto postoji mogucnost da bude prije kod nas hehe..)
Ma nema ni u Evropi Zlaja, samo ponegdje.
Ima ih par komada gospodin Popovic u Srbiji jer ih je dobio na sajmu od Rapalinih ljudi (Ribolovacki Magazin).
Ma nema ni u Evropi Zlaja, samo ponegdje.
Ima ih par komada gospodin Popovic u Srbiji jer ih je dobio na sajmu od Rapalinih ljudi (Ribolovacki Magazin).
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
TAKO BRATE htio sam da budem 100 % siguran ... sad mogu da se k....
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
Naravno da sam vas racunao, ali za mart.
Ovo sto je doslo to je ono o cemu sam pricao da ce jedna tura doci, ali nece biti za prodaju (Naruceno unaprijed = prodano) za stare musterije.
Sve u svemu, kako god okrenes Imat cete ih prvi u BiH hehehe...
Ovo sto je doslo to je ono o cemu sam pricao da ce jedna tura doci, ali nece biti za prodaju (Naruceno unaprijed = prodano) za stare musterije.
Sve u svemu, kako god okrenes Imat cete ih prvi u BiH hehehe...
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sad mogu nabit ovakve naočale
Pa bices i ti, a i ko god oce od ostale ekipe, sve zavisi koliko komada uspijem izvuc od ovog svog androida.
Min. 10-ak ce biti.
Min. 10-ak ce biti.
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
masterbih je napisao/la:Pa bices i ti, a i ko god oce od ostale ekipe, sve zavisi koliko komada uspijem izvuc od ovog svog androida.
Min. 10-ak ce biti.
10-ak eurica il komada?
Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
Vidim svi koji pecaju bolena-bucova briju na ovaj novi voblerčić,a što mislite ovaj hajvan ne htjedne ni da ga pomiriše
šala mala ono što radi na twich a i sama vibracija i ponašanje u vodi mi govori da je to-to mada da malo ubacim kost-sa pointerom se ipak malo bolje može....
šala mala ono što radi na twich a i sama vibracija i ponašanje u vodi mi govori da je to-to mada da malo ubacim kost-sa pointerom se ipak malo bolje može....
Vec ima zabiljezenih ulova na Clackin' Minnow gdje nista drugo nije upalilo, a cak i u Srbiji je dignuto par lijepi kapitalnih komada
Nije to bitno, bitno je da mi vidimo nase slike u proljece, akobogda..
Bice 10000%
Nije to bitno, bitno je da mi vidimo nase slike u proljece, akobogda..
Bice 10000%
- sajdin
- Piskaralo
- Pridružen/a:27 sij 2011, 16:30 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
JOOJJ MASTERR nisam mogaoo sanjati ovu opremu,,hehe ..strava zivaa...nista onda samo da pozelim svima bistroo pa da vidimoo te KaPiTaLcE...
Da bi to učinili, nije važno da li smo "sportski" ili "profesionalci" ... Dovoljno je da budemo ljudi!