wow ... imaš gore na svojim fotkama super dekora sigurno nećeš profulat . Moje malo ovdje piju vode jer kao što rekoh nisam poštenog klena dugo vidio , sve sića .... al i kod te siće uglavnom sam bacao "ujke" oblikom isti kao i ovi tvoji sto ce da budu , uglavnom je fazon bio u vodjenju i onom faktoru iznenadjenja , kad mu je iza ledja provučeš oko kamena tad se zaleti ko klen

. Ove kruškice pravo tresu gledao sam neke modele na zadnju trokuku stavljaju peruške i one dosta smire rad varalice i dobije se nekakv hajmo reć "glatki" rad . Ono sto bi ja volio vidjeti u ovom tvom budućem arsenalu su neki dekori za mutniju vodu tipa crno-crveno po mogućnosti s perom na repnoj ili komadićem neke tkanine , inače varalice ostavljaju drugačiju siluetu s tim malim repnim detaljem, dosta sam čitao da kod bacanja kad varalicu bacamo skoro u mjesto gdje očekujemo udar ili smo primjetili aktivnost , onda puno bolje prolaze varalice s tim repnim fazonom , ima logike , varalica kad padne na površinu vode samim udarom izaziva reakciju ribe , tak da ista sa dna ili nekog srednjeg sloja kreće u napad ili da prati ili da bjezi ako je nešto sumnjivo , a činjenica je da varalica drugacije radi sa i bez tog detalja ... vjerovatno, koliko mogu da primjetim, mjesto za paktu je već pripremljeno , što znači da nemaš prostora za malo experimentisanja , nego ćeš raditi standardno istu paktu za sve , kad bi mogao s paktom se čuda od voblera naprave
usput kad imas tako dobrog plastičara nećes se zeznuti ako krenes i sa drugim oblicima ... ovo gore mi se pravo svidja s dobrom bojom

evo da pošaljem Zlaja vec postao i sve ovo sto sam napisao on strpao u par riječi : cultiva bageye lures
ja nisam namjerno htio da spominjem prozvodjače jer ako dizajniraš nastoj biti orginalan , mada je to naučna fantastika danas