Jezero Smoluća
Moderator/ica:emin
evo i ja stigao kuci pa da postavim koju sliku, usput da se zahvalim na extra druzenju, a posebno da se zahvalim Robi, Adi i Kaletu koji su se polomili na nam naprave pravi ugodjaj
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
Re: Jezero Smoluća
i jos malo

Tako blizu, a tako daleko. Gledajuci slike kao da sam i ja bio.
Lijepo vidjeti sve na okupu u druzenju i akciji, a "dukati" se zute...ma ljepota ih vidjeti
Lijepo vidjeti sve na okupu u druzenju i akciji, a "dukati" se zute...ma ljepota ih vidjeti

Svaka cast majstorima. Majstori pecaju i kad je voda hladna i kad kisa pada i kad je vani hladno...
Super slike, popraviste mi dan.
Neka vam je vazda ovako bistro!!!
Super slike, popraviste mi dan.
Neka vam je vazda ovako bistro!!!
-
- Početnik
- Pridružen/a:24 stu 2010, 20:24 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast momci preljepe slike i nek vam je BISTRO.
-
- Haman Štela
- Pridružen/a:17 pro 2009, 02:54 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja se nadam da će ove godine biti dosta ovakih riba i druzenja
i da ako bogda neko izvuče i onog voza

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bas odmorih oci na ovim zimskim ljepotanima. Svaka vam cast bas ste ocejfili.
KO je bio prvi
KO je bio prvi

dobro je ti
, nisam majke mi, dva puta samo kontriro eto pitaj ljude 

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nek vide i drugi kako je meni snjim deverat.
Njemu jedino onaj moj rod pod moze dohakati.
Njemu jedino onaj moj rod pod moze dohakati.

- AdiR
- Gledač u daljinu
- Pridružen/a:07 pro 2009, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E Seha,nasao se jedan brzi i od njega....ne uspije ni ustat a vec kontrirano
Super druzenje, steta sto niste mogli biti.Veliko hvala Robi , Adi i Kaletu i Edi za organizaciju a i Mucetu, super zabacuje svoje stapove...al ga hebe contra

Super druzenje, steta sto niste mogli biti.Veliko hvala Robi , Adi i Kaletu i Edi za organizaciju a i Mucetu, super zabacuje svoje stapove...al ga hebe contra

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
e sad vidis kako je meni s njim loviti...nego seha posto je onaj tvoj rod pod (kolko god da kazes nije skup)AdiR je napisao/la:E Seha,nasao se jedan brzi i od njega....ne uspije ni ustat a vec kontrirano![]()

- roba
- Šampion proljetne "Smolućijade 2010"
- Lokacija:Živinice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nema potrebe da se zahvaljujete bilo nam je pravo zadovoljstvo sve to organizovati.. Posebno mi je drago sto je ispalo sve super i sto se stvarno fino posjedilo, bez teških tema nego samo 100% zajebancija, posebno na mućijev račun al hajadi je napisao/la:evo i ja stigao kuci pa da postavim koju sliku, usput da se zahvalim da extra druzenju, a posebno da se zahvalim Robi, Adi i Kaletu koji su se polomili na nam naprave pravi ugodjaj

BISTRO.... i vidimo se ubrzo na istom mjestu
- feeder
- Đinđi-rinđi
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
extra ulovi....ovo potvrdjuje jos jednom da je smoluca extra voda i da je treba cuvati...
Bistro
Bistro
Smolucu extra vodom ne cine velike ribe, mogu se nac jezera s vecim ribama, ne cini je ni kolicina ulova po ribolovu, mogu se nac vode na kojima se moze vise upecat...
Smolucu extra vodom cine njen poseban ambijent i extra ljudi koji na njoj love i to ne moze shvatiti niko ko tu nije pecao. Ja ne znam nikoga ko je dosao a da nije pozelio da se uskoro opet vrati.
Smolucu extra vodom cine njen poseban ambijent i extra ljudi koji na njoj love i to ne moze shvatiti niko ko tu nije pecao. Ja ne znam nikoga ko je dosao a da nije pozelio da se uskoro opet vrati.