RAPALA
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
super drug,hvala,znaci i drina je kao Bosna,ljeti samo u bukove i jake matice brzake il sta vec,ma ljeti je tu riba na rijekama,ma mozes ga malo ofarbati lakom crna ledja ,da si blize mogli bismo samo zamjeniti,ja imam tih dekora,svaka po 4 komada,a neke koje ja gotivim i po 10 komada,de mi reci za ove drecave dekore,drina mutna,desaval se to,dali opet prirodne boje ili drecave? dali se lovi na crvene cofove ili neke druge boje osim standardnih? pozdrav
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: RAPALA
druze da ne spamamo u ovoj temi odgovoricu ti tamo u onoj temi lov mladice, da sve bude po propisu..

-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ok drug
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bake kolko plati ti ovog jointeda???
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tare ja mislim da je 18 KM. Ma izletio sam u zadnje vrijeme dosta para sad se pokrivam po usima i cekam bolja vremena.

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
znaci dobro sam prosao,lijepa Amerika,nepunih 18 KM me izasla dva komada...
- bakee
- Književnik
nemoj zezat,, e stvarno sramote Boze sacuvaj..
- tare
- Nobelovac
sta ces,tako mi je isto bilo sa x-rapovima,za nasu cijenu jednog tamo dobio dva,,...
- bakee
- Književnik
a jel to e bay...
- tare
- Nobelovac
da....
a po cijeni ta dva sto si ti kupio,mozes narucit 5 komada
a po cijeni ta dva sto si ti kupio,mozes narucit 5 komada

- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
gdje se mogu kupiti rapalini vobleri, osim e-bay-a?
..be yourself no matter what they say..
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Raca company u Pazariću je uvoznik i razvozi po većini dućana u BIH,recimo ja kupim u Doboju -kod kuma- a deklaracija je -raca company- tako da je najbolje otići kod Race -mislim da je najbolji izbor...
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
thank's zlaja..
blizu mi je doboj tak da cu baš trknut..

..be yourself no matter what they say..
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ruba Vobleri