bakee je napisao/la:e sad da te pitam, da li mi je to dovoljna gramaza posto nisam bas upoznat sa tim gramazama, npr za klena na bosni mozda cak i bucova. Pozdrav

Moderatori/ce: emin,AlaS,zlaja,svirac
bakee je napisao/la:e sad da te pitam, da li mi je to dovoljna gramaza posto nisam bas upoznat sa tim gramazama, npr za klena na bosni mozda cak i bucova. Pozdrav
Sasvim dovoljna gramaza za sve sto si naveo, a cak i preko sto ti pruza jos neke mogucnosti kao lakse dzigovanje itd..bakee je napisao/la:e sad da te pitam, da li mi je to dovoljna gramaza posto nisam bas upoznat sa tim gramazama, npr za klena na bosni mozda cak i bucova. Pozdrav
Neznam drug sta vise da ti kazem ako je tako onda nesto do 30 gr pa opleti to ide gore u gornjem toku ,ako se nekad spustis nize Maglaja onda moze biti rizicno jer ima smudja stuke a o somu da nepricam.I da ti dodam u pravu si rijeka Bosna je najbogatija razlicitim vrstama mislim da ima oko 33 vrste koliko me pamcenje sluzi,bistrobakee je napisao/la:@masterbih e pa to mi je najvise bitno, cim prodje bajram idem da trazim nesto pa cemo vidjeti.
@alas inace sam iz sarajeva ali volim otici na bosnu da cejfim sa klijenom, a cudna bosna skroz ja mislim da je to rijeka sa najvise vrsta ribe u BiH, i zato i pitam ako mi slucajno naleti bucov ili nesto tako. ALi imam zelju ove godine malo njega ganjati i maksuz sto bi se reklo.::)
da drug al zlaja lovi sa SPORTEX stapom 30g a to nije isto kao kod drugih.bakee je napisao/la:Zlaja mi rece da on na bosni lovi sve sa 30 gramcima tako da cu i ja probati pa sta bude....
Nista narocito dobro o skletoru nisam procitao na varalicaru,kupio sam ga jer ga je hvalio i Zlaja i Mirza i ostalii,i hvalim ga zato sto mi je legao,ne hvalim ga nista vise od drugih clanova,a drugo su misljena puno dobrih varalicara da se navedne ribe mogu izvuci sa 30 gr(a ima ih pravo dobrih,da se razumijemo)...ruba je napisao/la:nemoj tare puno citat varalicar,nemoj se nac uvredjen al ti o skeletoru poceo ko oni o CD i Avid stapovima.covjek ce sam odlucit koji 30gr ce kupit kad bi sad svi nudili da kupi koje mi pojedinacno uzivamo samo bi mu otezali.druze nekupuj stap dok neprodrmas u ruci,bar to ti je moj savjet jer ja sam se nakupovo dobrih stapova na nevidjeno i nelegne ti i belaj.