Lov bucova.
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Elcha biti ćeš ti bolji od ovog lika samo da se uhodaš, tu na reklamnim filmićima provede se na stotine sati pecajući a mi gledamo samo akciju kada se nešto dešavalo,ma znate i sami kako to ide...
- elcha
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Lov bucova.
jakako, ovi su male mace, kolike bucove krije drina, dohakacemo im nekako
bolje los dan u ribolovu, nego dobar na poslu...
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zaželio sam se ljetnjeg akšamluka pa gledam neke dojče filmiće,naleti na momke koji pecaju isto kao ja ...šetnja čaršijom i zabacimo koji put ja i moj Irfan pa negdje na kafu i sok pa tako dalje...ćejf do kostiju
Na kraju filma ima lijep dril sa rapfenom
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cpTBL1Fx ... re=related[/youtube]
Na kraju filma ima lijep dril sa rapfenom

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cpTBL1Fx ... re=related[/youtube]
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo kolega Mensur je danas na Facebook postavio sliku jednog svjeze ulovljenog sa Modrackog jezera:

- zlaja
- Nobelovac
Rusko jel na umjetni mamac i jel mensur član Bistro BIH foruma ?
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mensur Halicevic je moj prijatelj sa Facebooka... iskreno, neznam da li je clan foruma, ali je slika postavljena uz njegovu dozvolu cisto iz razloga sto me zanima vase misljenje jer koliko znam ovo doba godine nije bas sezona bucova...zlaja je napisao/la:Rusko jel na umjetni mamac i jel mensur član Bistro BIH foruma ?
Bucov je uglavnom ulovljen na manju kasiku bronzane boje, i kako Mensur kaze ulovili su ih nekoliko... navodi da su jucer ulovili 17 komada vecinom iznad 40 cm...

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Fino,fino
A kakva im je ono varalica,sto ovaj na kraju ulovi na nju,mala nekakva??
Ima i onaj francuski sto isto po gradu love,sa povrsincima,al nema nigdje download
U ovog fini tereni:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EQwCHvbUw70[/youtube]

Ima i onaj francuski sto isto po gradu love,sa povrsincima,al nema nigdje download

U ovog fini tereni:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EQwCHvbUw70[/youtube]
- zlaja
- Nobelovac
Kao i svaka druga bijela riba ujati se zimi u neku dubinu,kad se poveća temperatura vode postane aktivniji,to je baš slučaj ovi dana,recimo danas je u Bosni bio klasični proljetni dan...čestitaj Mensuru u moje ime.
Ja bi rado izašao na jedan od zimovnika ali svi su puni koljača,raubatora a oni se ne razilaze dok sve ne zakolju...
Tare ovaj kosonja je promoter nove shimano robne marke,sad i shimano ima štapove specijalno za bolena,ASP serija štapova i varalica,skontali japanci da je lov asp-a popularan i odmah hoće lovu
Ovo Yasei čitajte kao shimano program za evropske ribe---zanimljivo...evropljani nisu sebi znali napraviti pa kao oni će...
Ja bi rado izašao na jedan od zimovnika ali svi su puni koljača,raubatora a oni se ne razilaze dok sve ne zakolju...
Tare ovaj kosonja je promoter nove shimano robne marke,sad i shimano ima štapove specijalno za bolena,ASP serija štapova i varalica,skontali japanci da je lov asp-a popularan i odmah hoće lovu

Ovo Yasei čitajte kao shimano program za evropske ribe---zanimljivo...evropljani nisu sebi znali napraviti pa kao oni će...
- rusko
- Nobelovac
Mensur & rodbina su inace ozbiljna raja... idu na sarana i cesto publiciraju kvalitetne ulove... a ponekad iznenade i sa ovakvim "slucajnostima"... cestitacu mu u tvoje ime...zlaja je napisao/la:Kao i svaka druga bijela riba ujati se zimi u neku dubinu,kad se poveća temperatura vode postane aktivniji,to je baš slučaj ovi dana,recimo danas je u Bosni bio klasični proljetni dan...čestitaj Mensuru u moje ime.
a za raubatore se treba nadati da ce se ti ljudi zaposliti i naci neki pametniji smisao zivota sto prije moguce

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A fin mu nekakv stapic,sto jest jest 

- rusko
- Nobelovac
Mene podsjeca na "produzenu" verziju onih ultra light stapova za spin...tare je napisao/la:A fin mu nekakv stapic,sto jest jest

- zlaja
- Nobelovac
Haj nek smo i mi dobili ime ribe na štap
pa ja,jebemu miševe uvijek nešto zander i tako ti fazoni pisani po štapu...sad možemo mirno spavat
Čak mi se dopade jer u opisu piše:fishing for aspius is hard work! ...
http://www.shimano-eu.com/publish/conte ... spius.html

Čak mi se dopade jer u opisu piše:fishing for aspius is hard work! ...
http://www.shimano-eu.com/publish/conte ... spius.html
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
i ja danas bio na modracu ,ulovio 5 bucica,po pola kile,svi vraceni,,, ali tukli su pravo neslika nista,,,,drugi put,,, ponio 38gr-ca,,,,malo cejfio hiihihi,,,,vidio sam te danas Rusko,,,,to si ti,,,,,ja sam bio ukod camaca hihiihi....
- zlaja
- Nobelovac
Druže tebe trebamo hitno oženit
pa čovječe uće ti vlaga u kosti i pišaćeš benzin
šala mala...nek je bistro druže,imao sam ja predosjećaj da ćeš ti otvoriti novu sezonu. Ja bi rado izašao ali zamisli da ja kobajagi dođem sa svojim silikoncima između 30 koljača...

-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hhhihihih,kako bi te gledali,,,,bilo bi sta ovaj radi,,,,baca nekake ribe gumene hihhhi,,,,,necu da se zenim,ovako imam,,,,curu,,,, dosta izlazaka na vodu,bez s...a,ihhihihi,,,,a kad bude zena druga prica hihihihihi