[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AefXU4rr72o[/youtube]
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
Ja sam u agdi od zaljevarusko je napisao/la: prvo sto mi je palo na pamet - Angler, buraz... u pogresnom si zaljevu![]()
Konto i ja loviti na Bledu prije oho ho vremena. Kontam svakako mi usput, al njesra. Nedaju da se lovi nocu ni da se kampuje na vodi. Svaki dan od svitanja do sumraka pa razguli. Ti bacis u vodu prihranu neko te provali i eto ga 5 min prije tebe u svitanje na tvojoj poziciji. Sve je to lijepo sjajno, al nedam ja moje BiH. Nema je ljepse brateClavis je napisao/la:Seha, hvala za štivo))) Trebo' sam ti snimiti carpere sa Bleda, love ljudi, naprijed puca pogled ko sa švabine reklame za pivo, a iza njih bruka turista, ja prizora.....
Yes… kad se sjetim prvi put u zivotu kada me "potegao" krupan losos… cerio sam se ko blesavmokeSA je napisao/la:E bo te saban, mislim da ovaj adrenalin pogotovu prve ribe na stapu, ne bi mogao na nogama iscerat, sve bi mi otkazalo
Gdje se neces trest, prvo na sto bi pomislio jesam li svezo onaj cvor kako treba, predvez kakav li je, konektor jel truho, morel prut,...elem hiljadu stavki covjek da pomahnitarusko je napisao/la:Yes… kad se sjetim prvi put u zivotu kada me "potegao" krupan losos… cerio sam se ko blesavmokeSA je napisao/la:E bo te saban, mislim da ovaj adrenalin pogotovu prve ribe na stapu, ne bi mogao na nogama iscerat, sve bi mi otkazaloi tresao sam se ko prut dva dana poslije od adrenalina… nakon ovih bi fasovao vibracionu bolest