Naše lijepe fotografije a koje nemaju veze sa ribolovom.
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo Angler, ovo je jedna stara fotka, na kojoj sam vjezbao neke fazone u Photoshopu...

Re: Naše lijepe fotografije a koje nemaju veze sa ribolovom.
A od tad tebe vuce taj HDR 

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Rusko i Angler, ovaj forum je ko knjiga sa sličicama djeci zahvaljući vama, odmor za oči!
P.S. Rusko, pravdaš odlično svaku uloženu krunu u opremu!
evo jedan aplauz!

P.S. Rusko, pravdaš odlično svaku uloženu krunu u opremu!
evo jedan aplauz!

Kad bih slikao ovaj "aplauz" garant bih fulio fokus...ma i shuter 

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobre su ti ove Angler, ali ni blizu kao "ova" Clavisova 

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I Clavis ce slikati ove teme kao Angler, kad dodje u njegove godine!
Za sada nek' slika sta najvise voli!

Za sada nek' slika sta najvise voli!

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Imam ja jos kuveta za.......slike u koloru

-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja ni ne sumnjam da bi ti već bilo mrsko razvuć tripod i kvalitetno odradit sliku 

E taj tripod me zna nekad zezati...a sve cesce u zadnje vrijeme

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam ove teme slikao kad sam bio mali, sad samo listam albume i sjecam se!

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
naletih sinoc na ovo pa rekoh da slikam 

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
-
- Nobelovac
Ispod 20 godina sloja si ovo kopo
:D:D
Uh okus mi se u usta vrati, ove jaZmi ribe, kad se prognječe, pa se doda luka i leće u tu smjesu, pa te pljeske ispečeš...nikad kraja dječijoj radosti.... al to bajramom...inače išla ledena.
Šta bi dao za onu plavu konzervu masnog sira da ga opet probam sa finim hljebom.

Uh okus mi se u usta vrati, ove jaZmi ribe, kad se prognječe, pa se doda luka i leće u tu smjesu, pa te pljeske ispečeš...nikad kraja dječijoj radosti.... al to bajramom...inače išla ledena.
Šta bi dao za onu plavu konzervu masnog sira da ga opet probam sa finim hljebom.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ne ponovilo se,kad kod vidim ovu našu novu zastavu posjeti me na taj icar...okus otpada iz klaonice se ne zaboravlja
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Uh, ikar je jos bio mila majka kavih je bilo. A ovu "peglu" cim ugledam u nosu mi onaj njen smrad. Bilo, ne ponovilo se.