Cestitke i pozdravi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretan rodjendan Senade i Bistro!!!

-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cestitke i pozdravi
Sretno 

"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
Sretan rodjendan dragi moj dopredsjednice...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nisi mi mogao kakve trebe naci sa cvijecem u medjunozju... ili bolje bez cvijeca
Hvala, hvala ljudi

Hvala, hvala ljudi

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad

-
- Početnik
- Pridružen/a:15 ruj 2010, 19:35 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretan rođendan druže.
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druze sretan rodjendan i bistro!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretno druže , finih si godina nafato 

- senad
- Gledač u vodu
Hvala, hvala!
Ma laze ovaj forum, pas mu mater...
Ma laze ovaj forum, pas mu mater...

by Kapo Senad
by Kapo Senad

- senad
- Gledač u vodu
Danke 

by Kapo Senad
by Kapo Senad

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Drugovi radnici čestitam vam prvi maj, da više nikad ne radite na crno,da vas ne ganja bjelosvjetska inpekcija zbog fangle i mistrije,ovdje u domovini da vam gazde daju plaću na vrijeme,da imate ovjerene zdrastvene knjižice,da vam se uplaćuje staž, da imate slobodnu subotu i nedjelju, kad dobijete plaću da vam ostane za plovaka,laksa i udica.
Bistro
Bistro

-
- Štela
- Lokacija:Tešanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jutros rano Djuzepee je postao otac, babo.
Čestitke od srca za rođenje kćerkice.
Druže nek je sa srećom,
pozadugo.
Čestitke od srca za rođenje kćerkice.
Druže nek je sa srećom,