Cestitke i pozdravi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Čestitke djuzepee 

"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cestitke i pozdravi
Cestitke od srca druze...
cestitam djuzepee
a mom burazeru sretan i bericetan rodjendan i naravno nek je Bistro!

a mom burazeru sretan i bericetan rodjendan i naravno nek je Bistro!

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretno Dzuzepe i nek vam je ziva i zdrava.

Hvala ti buraz moj.adi je napisao/la:a mom burazeru sretan i bericetan rodjendan i naravno nek je Bistro!

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jarane cestitke i ovdje, i sve najbolje da Vam bude

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seha sretan rodjendan 

Djusepee cestitke od srca na prinovi!
Rodjo i tebi takodje na rodjenom danu i jos ih dugo docekao.
Neka vam je BISTRO i bericetno!
Rodjo i tebi takodje na rodjenom danu i jos ih dugo docekao.
Neka vam je BISTRO i bericetno!
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hvala vam svima na čestitkama,,
šeha druže sretan ti rođendan..
šeha druže sretan ti rođendan..
..be yourself no matter what they say..
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitke i od mene na prinovi.
Seha sve najbolje! Znas sta kazu, da kosi hitac ispaljen pod 45 stepeni najdalje dobacuje!
Seha sve najbolje! Znas sta kazu, da kosi hitac ispaljen pod 45 stepeni najdalje dobacuje!

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nek je sa srećom momci!
-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretno Seha 

"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- senad
- Gledač u vodu
Živi i zdravi bili svi djuturile 

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Djuzepee čestitam od srca, da je živa i zdrava zajedno sa vama
Seha buraz sretan rođendan
Seha buraz sretan rođendan
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Djuzepe, cestitam na prinovi!!!
Seha, sretan rodjendan!!!
Evo nesto iz godine tvog rodjenja:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r8Y0W_Rf3n4[/youtube]
Seha, sretan rodjendan!!!
Evo nesto iz godine tvog rodjenja:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r8Y0W_Rf3n4[/youtube]