Evo do sad nismo imali otvorenu ovu temu pa smo cesto bili u off-u po nekim drugim temama. Posto je skoro vec postala tradicija da se na ljeto sastaju ekipice (mada je moja zelja da se jednom sastanemo u mnogo vecem broju) i druze uz ribolov na nekoj vodi neka ovo bude tema za takve dogovore.
Posto vec vecina zna svoj termin godisnjeg odmora, a vidim da se vec po nekim temama kuju planovi za odmore i druzenja da iskoristim ovu priliku pa da zvanicno pocnem pricu o druzenju za ovo ljeto.
Nesto smo montana i ja pricali i bilo je razmisljanja da napravimo jednu turneju od Hercegovine do Krajine gdje bi se susreli sa kolegama sa foruma i bar jedan dan lovili uz druzenje i neobavezan

. Posto smo obojica i emotivno i na svaki drugi nacin vezani za Neretvu, prica je bila o jednom izletu na Neretvu ali ne onom extremnom ribolovu kao 2001. nego na teren gdje se moze autom doci i razapeti sator (ovo samo radi predsjednika i lakseg obezbjedjenja logistike

da ne tegli gajbu dva sata

). Kolega Montana je planirao da se malo lovi i normalno da se pokusamo organizovati da okrenemo nesto

.
Volio bih da cujem misljenje svih, a pogotovo me interesuje kakav je raspored odmora kolega iz dijaspore jer se mi ovamo lakse knapujemo. Nije pod moranje lokacija ovo je samo prijedlog, a usvaja se kako odluci vecina. Pa kolege opletite!