Pastrmka 2016
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo da vam jedna svedjanka americkog porijekla mahne repom…
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Pastrmka 2016
Bistro druže, reci Tite ti jes to išo blinkerat pastrmke ?
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bez vrijedjanja molicuzlaja je napisao/la:Bistro druže, reci Tite ti jes to išo blinkerat pastrmke ?
Ne gledam pod kojom je rubrikom tema… Malo je off ova podjela riba po nacinu ribolova… i to na forumu kojeg posjecuje 10 ljudi, al dobro sad… necemo o politici
Evo joj zunzoid zapeo za mrezu:
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To si u pravu,5857 forumaša dok 10 piše ...a znam za forume koji imaju 20 000 korisnika dok 10 piše i aktivno učestvuje...balkan jebaji ga...
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sta se bunis Zlaja, covjek pogrijesio, ali vam je barem ozivio temu. Sto se varalicara tice, osim Zlaje jos nisu poceli loviti ove sezone. Trenutno surfaju o japanskim varalicama. Dok se odluce koje da poruce, izace nova serija papua novogvinejskih twicheva
Sto se Ruskove ribe tice, lijepa mi je ta zemljakinja
Sto se Ruskove ribe tice, lijepa mi je ta zemljakinja
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ne ne mama je prava i znam koji je merak 'vliku ribu povuć, samo naš skromni Rusko vako sliko, neko bi ovo izguro pred sebe pa napravio monstruma
Svaka cast drug, i neku noć razmišljam o tom zunzoidu da ga i ja motam
Svaka cast drug, i neku noć razmišljam o tom zunzoidu da ga i ja motam
- zlaja
- Nobelovac
Ma sve okej,zunzoid je zakon...al ja mislio Rusko otišao sa blinkerom na pecanje,riješio se virusa,restartovo ga hodža i tak to...
Obradova me da se javi u našem kantonu
Obradova me da se javi u našem kantonu
- rusko
- Nobelovac
U pravu je Zlaja… treba ipak paziti na red… al' sta cu kada sam sklon omanjivanju
Zunzoid je zakon za stajacih voda… U mojim krajevima od juna pa do kraja sezone je nezamjenljiv
Zunzoid je zakon za stajacih voda… U mojim krajevima od juna pa do kraja sezone je nezamjenljiv
Umal me hercika ne mlatnu kad vidjeh Ruskov post sa ribom ali se smirih nakon par slijedecih.
Odlicna "prekookeanka" a slika je za 5!
Odlicna "prekookeanka" a slika je za 5!
-
- Prava Štela
- Lokacija:Lukavac/Graz [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
po mutnoj vodi
Sportex carboflex turbo 2,10, 10g i abu revo MGX30 varka rapala jointed 5cm
Bistro!!
Sportex carboflex turbo 2,10, 10g i abu revo MGX30 varka rapala jointed 5cm
Bistro!!
-
- Prava Štela
- Lokacija:Lukavac/Graz [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
evo jedna Americka borba ludilo 2-3 bijega u brzak i uzimanje po 10m strune
Bistro!!
Bistro!!
- zlaja
- Nobelovac
Debela amerikanka, uživaj druže.Bistro
-
- Prava Štela
Hvala zlaja
Bistro!!!
Bistro!!!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Lijepe i peraje. Bas zdrava vidi se na njoj.. Bistro majstore
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitke majstorima,
Mene ove na sani posle srkletit, vec drugi vikend ustajem u 4 i trčim na vodu bez fajde ni klen nece kamo li ona. Ne znam mozda jos nije krenuo "zornjak"....
Mene ove na sani posle srkletit, vec drugi vikend ustajem u 4 i trčim na vodu bez fajde ni klen nece kamo li ona. Ne znam mozda jos nije krenuo "zornjak"....