Cestitke i pozdravi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tebe tvoji vole… Meni zena narucila tortu na koju sam alergican… (kaze slucajno)… gledao ih kako jedu…

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cestitke i pozdravi
Ja se izvinjavam dragim kolegama sto malo kasnim ali nikad nije kasno. Braco po stapu sretan vam rodjendan i da ih jos mnogo proslavite! BISTRO!
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E bas smo odlutali… zaboravili smo brata Montyja koji je napokon postao punoljetan po ko zna koji put… Nek je sretan i bistro!!!

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druže Monty sretan rođendan kroz sve vremenske zone 

-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma nakupio ih je ko pajka pjega, al vrati se on vamo na istok pa ukrade koji dan. Dabogda mi njemu uskoro još štošta čestitali 

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Opaaaaaa, hvala vam drugovi moji!!!!!
Meni je svaki dan sa vama rodjendan. Nadam se da cemo jednom slaviti ove rodjendane kako i treba, kraj rijeke, uz ribu i janjetinu, do pred zalazak sunca, a onda navuci waderse i mahati na suhu muhu, do kasno u noc

Meni je svaki dan sa vama rodjendan. Nadam se da cemo jednom slaviti ove rodjendane kako i treba, kraj rijeke, uz ribu i janjetinu, do pred zalazak sunca, a onda navuci waderse i mahati na suhu muhu, do kasno u noc

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala druze Seha. Lete ovi rodjendani sve brze. Ovaj mi dodje nekako prebrzo da sam mu se i sam iznenadio
.
Usput, vec sam u Bosanskoj Krajini, a sutra imam jedan musicarski izlet, onako, da me zelja mine. Braco, ove zabrane me ukocise u mnogim nakanama.

Usput, vec sam u Bosanskoj Krajini, a sutra imam jedan musicarski izlet, onako, da me zelja mine. Braco, ove zabrane me ukocise u mnogim nakanama.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Sretno i berićetno 

- rusko
- Nobelovac
Ljudi do mene je… zahebo me Monty sa slikom torte na Viberu… moracemo mu jos jednom cestitati rodjendan ove godine 

- montana
- Nobelovac
Pa sta ima veze, meni pravo gotivno ispalo. Svi mi cestitaju i zelje najljepse. Jedino nije bilo poklona
Ma nema veze, rodjendan mi je 21. jula.,pa ispadoh jedini rak u horoskopu koji je rodjen u matru
Svejedno, sve vas puuuuno volim
PS bio na Ribniku, radila sitna na suhu muhu, krupni lipljen na mrijestu uz samu obalu, totalno nezainteresovan za hranu.

Ma nema veze, rodjendan mi je 21. jula.,pa ispadoh jedini rak u horoskopu koji je rodjen u matru

Svejedno, sve vas puuuuno volim

PS bio na Ribniku, radila sitna na suhu muhu, krupni lipljen na mrijestu uz samu obalu, totalno nezainteresovan za hranu.
- rusko
- Nobelovac
Ovaj put se nadam da nije pogresan datum… ako je vjerovati Facebooku… Zivio nam potpredsjednice, nek je sretan i bistro Senade!
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.