Olimpijada u Portugalu
Moderatori/ce:adi,Seha,emin,enko
-
- Štela
- Lokacija:BOLECH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Reprezentacija bosne i Hercegovine je prosla Kan , ocekuje se da ujutro stignu na jezero.Do sada je put protekao OK,i iz Italije putuju zajedno sa reprezentacijom Srbije.
Bistro i srecno im bilo
Bistro i srecno im bilo
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro majstori!!!
Nek je bistro nasim reprezentativcima u svim kategorijama.Nadan se da se CandR, a i Spektar slati povremene izvjestaje za stranicu mobitelom.
Dođem vam po karticu
Bistro i sve najbolje!!!
Dođem vam po karticu
Bistro i sve najbolje!!!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
-
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Reprezentacija zaustavljena u Spaniji prije 2 sata.Vozac przio sve vrijeme bez odmora!!Policija ih zaustavila na autoputu i sad odmaraju na 35C!!!Ne mogu da vjerujem da je mislio da spici u komadu do tamo!!Nema zemlje na svijetu gdje to policija ne bi uradila.Cini mi se da je po zakonu 22 sata max pa 8 sati odmora.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ovi problemi sa "transportom" su super suti ....Izvucete garant top poziciju na takmicenju.........
Nevalja kad sve ide kako treba bolje je ovako.........
Bistro i javljajte sta se desava na stazi a i ja cu pratiti oficijalnu stranicu ako tu budu izvjestaji prenijecu ovdje..
Bistro Bosno i Hercegovino !
Nevalja kad sve ide kako treba bolje je ovako.........
Bistro i javljajte sta se desava na stazi a i ja cu pratiti oficijalnu stranicu ako tu budu izvjestaji prenijecu ovdje..
Bistro Bosno i Hercegovino !
- admin
- Potpredsjednik U.G. "Bistro!"
- Pridružen/a:16 lip 2006, 16:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Portugal!
Do prije dva sata, Tuzlancici bili prvi u sektoru, imali 5 riba, ukupno 11,6 kilograma, sada ih pretekli talijani sa dva sarana koji su bili jedva u mjeri.Nasi su imali preko 30 komada koji su bili ispod mjere i koji nisu bodovani.Imali su i jednu mrenu od kilogram, Nesin komentar je - "Povuce ko prava".
CT "Spektar je u "B" sektoru i oni imaju jednog od 2,2 kilograma a Željko i Ivo do sada nisu imali ulov.
Bistro i samo naprijed, momci!!!
CT "Spektar je u "B" sektoru i oni imaju jednog od 2,2 kilograma a Željko i Ivo do sada nisu imali ulov.
Bistro i samo naprijed, momci!!!
- svirac
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Frisko iz Portugala, prije dva sata (13.09.2006. 14:45h)!
- Sektor A - "CT - SPEKTAR": jedan saran 2,2 kg.
- Zeljko i Ivo popravili plasman i imaju 9 kg ribe.
- Sektor C: Tuzlancici na 3. mjestu, a Srbija na 1. sa 3 kg vise.
- Ukupni plasman do sada: Srbija 1., BiH izmedju 6 - 8 mjesta sto je i vise
nego dobar plasman.
- Tuzlancice i dalje ubija sitna riba.
- Takmicenje se zavrsava sutra u 14:30, pa CERAMO SE JOS!!
Vijest mi je Senad prenio mobitelom, ako sam negdje pogrijesio, ne zamjerite!
- Sektor A - "CT - SPEKTAR": jedan saran 2,2 kg.
- Zeljko i Ivo popravili plasman i imaju 9 kg ribe.
- Sektor C: Tuzlancici na 3. mjestu, a Srbija na 1. sa 3 kg vise.
- Ukupni plasman do sada: Srbija 1., BiH izmedju 6 - 8 mjesta sto je i vise
nego dobar plasman.
- Tuzlancice i dalje ubija sitna riba.
- Takmicenje se zavrsava sutra u 14:30, pa CERAMO SE JOS!!
Vijest mi je Senad prenio mobitelom, ako sam negdje pogrijesio, ne zamjerite!
"Ima u bosanskim riječicama i potocima jedna naročita vrsta pastrmke, velika, posve crna po leđima, sa dvije-tri krupne crvene pjege.To je neobično proždrljiva, ali i neobično lukava i brza riba koja leti kao obnevidjela na udicu u vještoj ruci, ali je nedostižna, čak i nevidljiva za onoga ko nije vješt tim vodama i toj vrsti ribe."
(Ivo Andrić,"Priča o vezirovom slonu")
(Ivo Andrić,"Priča o vezirovom slonu")