28.6. posto je dosao ruba iz holandije dogovorili smo se da izadjemo na vodu, oko 17 h krenuli smo na vodu!!! Sunce je polako pocelo zalaziti, mi smo stigli na Bosnu, od tog silnog ocekivanja i radovanja hehee nisam mogao docekam da zabacim mene su prvog istovarili kraj vode a oni su otisli jedno kilometar spustajuci se sa autom... Lagano sam prisao ka rijeci, medjutim jedno 2 i po sata nista nije proganjalo ili jos bolje iznenadno prepalo me. polako je padala noc, sve oko mene je postajalo sve mirnijeja sam i dalje bacao i bacao i bacaoo...bac. ali nista, Noć se vec spustila ali udarca ni jednog, poceo se javljati bucov na povrsini ali mene to za sad nije interesovalo jer sam se spremao za smudja a bogami i somce je moglo da padne hehehe, KAD ODJEDNOM "tup" iste sekunde sam kontrirao i masina je odma prozujala(mislio sam evo somce jedno)medjutim nakon par minuta borbe usjajile su okice kao 2 dijamanta, uzeo mi je Masterbih "shad skelletor" Pribor: shimano Vengeance, mašina Daiwa crossfire