Makro fotografije
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
'volko mu oko bilo
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Makro fotografije
Karanfili
Gljive na starom panju
-
- Početnik
- Pridružen/a:12 lis 2010, 16:50 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala na dobrodošlici i komentarima.Clavis je napisao/la:Inače dobrodošao Fruk nadam se da nećeš stat na ovim fotkama još ako si brat mušičar ideala
Ecdyonurus Torrentis (valjda) / Neretva, Glavatičevo
Brutalno dobra fotografija!!!
Tek sad vidim koliko su nase imitacije smijesne, a ribe corave kad iste uzimaju.
Svaka cast na slici
Svaka cast na slici
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
angler je napisao/la:Tek sad vidim koliko su nase imitacije smijesne, a ribe corave kad iste uzimaju.
Svaka cast na slici
I ja da se moram hraniti sa ovakvim cudovistima bi prvo zazmirio pa zinuo… eto zasto nase muhe rade
Fotka je genijalna!
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nema dalje, svaka čast!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Čovječe fotkao si baji krvne sudove. Aferim !
Dobar,evo i od mene jedan strenđžer:
Da ne budu samo baje imam ja još materijala,Tamaris.
Čuvarkuća,
Čuvarkuća,
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Interesantno je kako apstinencija od vode ocas posla od ribara napravi fotografa.
Naravno, pod ovim gore mislim kako svi izvlacimo fotografije iz albuma cim je vodostaj los, vrijeme uzasno ili nam generalno ne daju na vodu
Naravno, pod ovim gore mislim kako svi izvlacimo fotografije iz albuma cim je vodostaj los, vrijeme uzasno ili nam generalno ne daju na vodu