Lov Štuke.
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- StariAlas
- Piskaralo
- Lokacija:na obali ili u camcu!!! [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zandere moj, da mi nije tebe ko zna sta bi bilo, vidis ti ovih prozivanja, hehhe izgleda da cu morati izvaditi neku sliku iz Sehare, hahha pa zalijepiti , neka nama naseg Sehe, samo ti nama postavi jos koju da nam uljepsas dan, svima pozdrav od Starog,,,BISTROOO!!!
StariAlas
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Lov Štuke.
Evo onda samo za naseg "Old Alasa".
Zadnji dan takmicenja i proglasenje u Shvedskoj
Zadnji dan takmicenja nakon preuzimanja mijernih letvica i jednokratnih fotoaparata Dok Zander, i moja malenkost picimo prema vojnoj bazi gdje je Dok vec dan prije organizovao da nas u luci ceka camac. Ti su tereni jos opasniji od onih na kojim smo lovili dan prije jer ste izlozeni talasima sa otvorenog mora. Dok je ovdje vec lovio, a za volanom se mijenjaju on i Zander jer nekad se morate popeti na pramac kako bi na vrijeme primijetili i zaobisli stijene koje su ujedno i najveca opasnost.
Moje zaduzenje je bilo da budem takozvani "anker boy" tj. da dizem i spustam sidro, palim i gasim motor po potrebi, i da konstantno bacam suplju pricu
(ko hobotnica nema gdje me nije bilo).
Idu slike koje ce vam docarati atmosferu u i oko camca.

Zadnji dan takmicenja i proglasenje u Shvedskoj

Zadnji dan takmicenja nakon preuzimanja mijernih letvica i jednokratnih fotoaparata Dok Zander, i moja malenkost picimo prema vojnoj bazi gdje je Dok vec dan prije organizovao da nas u luci ceka camac. Ti su tereni jos opasniji od onih na kojim smo lovili dan prije jer ste izlozeni talasima sa otvorenog mora. Dok je ovdje vec lovio, a za volanom se mijenjaju on i Zander jer nekad se morate popeti na pramac kako bi na vrijeme primijetili i zaobisli stijene koje su ujedno i najveca opasnost.
Moje zaduzenje je bilo da budem takozvani "anker boy" tj. da dizem i spustam sidro, palim i gasim motor po potrebi, i da konstantno bacam suplju pricu

Idu slike koje ce vam docarati atmosferu u i oko camca.

Seha treca slika odozdo ,JEL OVO KVRGUSA
heheh ma dobro je vama bilo hebes motor 

-
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Austrija [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Divera ima svugdje a po najmanje kod nas jer ja ga pratim u stopu a malo je falilo i da ga posjetim u zadnjem momentu sam se predomislio.Nek ne misli da smo mi lose informisani. 

Heheh dragi moji prijatelji Divera ima od Sveske ,Svicarske ,Austrije,Njemacke cijele ExYu al morate me razumjeti
Nego nastranu sve ne zaboravljam ja svoju raju ivi ste mi nesto posebno i nestavljam vas uopste u isti rang sa svima drugim (ovo mi Amir htjede nabaciti)nema sanse
A i zautet sam jednim proektom gdje bi trebali jedno dio Une stvaiti pod zastitu i strogi nadzor drzave a sve u cilju zastite ribe i ribljeg fonda ,posebno Kraljice

Nego nastranu sve ne zaboravljam ja svoju raju ivi ste mi nesto posebno i nestavljam vas uopste u isti rang sa svima drugim (ovo mi Amir htjede nabaciti)nema sanse

A i zautet sam jednim proektom gdje bi trebali jedno dio Une stvaiti pod zastitu i strogi nadzor drzave a sve u cilju zastite ribe i ribljeg fonda ,posebno Kraljice

-
- Početnik
- Pridružen/a:09 tra 2008, 14:50 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast valda cu i ja jedanput da se okusam sa ovim svedskim stukicama,ove moje mi dobro idu,jos da probam da djerknem koju ...ali kakva je to sirotinja u svedskoj vozaju se na probusenoj gumi na biciklu
?????

- ZANDER
- Pravo piskaralo
- Kontakt:

Bistro ti na Dunavu !

RIBAR SA UNE!
www.retols.org
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hajde stukolovci evo malo inspiracije u ove hladne dane
Evo par slicica od nedavno. Nizak vodostaj je bio idealan za Monarch Dok jerk Big Mamma..
Rijecne stuke su stvarno nesto posebno !

Evo par slicica od nedavno. Nizak vodostaj je bio idealan za Monarch Dok jerk Big Mamma..
Rijecne stuke su stvarno nesto posebno !

- StariAlas
- Piskaralo
- Lokacija:na obali ili u camcu!!! [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
BISTRO SEHA,
Zemljace jel ti znas upecati ista manje, kod tebe sve monstrumi, heheh pozdrav za mog Sehomira legendu nasu!!!!
Zemljace jel ti znas upecati ista manje, kod tebe sve monstrumi, heheh pozdrav za mog Sehomira legendu nasu!!!!
StariAlas
- Seha
Bistro "druze STARI"......... Trudim se da uhvatim neku manju pa nikako ........
Bistro i dobre ulove u 2009
Bistro i dobre ulove u 2009

- Seha
Amire gdje je zapelo ?
Otvori onaj link na dnu sto pise crvenim pa to ispod njega kopiraj i ubaci izmedju
Ovo img ti mora biti na pocetku gdje pises inace razbaca slike svukuda.....
Haj probaj
Otvori onaj link na dnu sto pise crvenim pa to ispod njega kopiraj i ubaci izmedju
Ovo img ti mora biti na pocetku gdje pises inace razbaca slike svukuda.....
Haj probaj