Handmade by Svirac
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druže imam jednog lakija od 12 cm. koji mi je svezao za srce ali je jebaji ga providan-japanski neutralan...da li bi mogao da ga pretvoriš u krivajskog zelenkastog klena sa sitnim krljuštima i srebrenim bokovima ?
- svirac
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Handmade by Svirac
Ne znam stari ... nemam srebrnu .... mogu probati, a strah me da ne ukakim ... da to ne bude to.zlaja je napisao/la:Druže imam jednog lakija od 12 cm. koji mi je svezao za srce ali je jebaji ga providan-japanski neutralan...da li bi mogao da ga pretvoriš u krivajskog zelenkastog klena sa sitnim krljuštima i srebrenim bokovima ?
Neka biser bijela u kombinaciji sa krljustima spricanim preko mreze, pa preko toga nijanse maslinaste sve do tamne na ledjima, to bih mogao .... ako ti pase.
"Ima u bosanskim riječicama i potocima jedna naročita vrsta pastrmke, velika, posve crna po leđima, sa dvije-tri krupne crvene pjege.To je neobično proždrljiva, ali i neobično lukava i brza riba koja leti kao obnevidjela na udicu u vještoj ruci, ali je nedostižna, čak i nevidljiva za onoga ko nije vješt tim vodama i toj vrsti ribe."
(Ivo Andrić,"Priča o vezirovom slonu")
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Okej,odlično...tako ćeš ga oživjeti,onako je sav ko F 16...nemože ga radar snimit...
- svirac
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pa dobro ... da mu vratimo krv u lice ... posalji.
"Ima u bosanskim riječicama i potocima jedna naročita vrsta pastrmke, velika, posve crna po leđima, sa dvije-tri krupne crvene pjege.To je neobično proždrljiva, ali i neobično lukava i brza riba koja leti kao obnevidjela na udicu u vještoj ruci, ali je nedostižna, čak i nevidljiva za onoga ko nije vješt tim vodama i toj vrsti ribe."
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Majstore, odlicna restauracija
- svirac
- Književnik
Ma ... vobler je bio nov, znaci, bio je "makeover" ... kako to kazu Ameri ...
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma sve jedno dal je makeover ili restauracija, poso je majstorski
- spiner
- Prava Štela
- Lokacija:Kakanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eldine brate kapa do poda
Ja sad vise ne gledam dekore varalica nego me zanima ju jedino modeli a ostalo ces ti dotjerati
Stvarno si kralj
Ja sad vise ne gledam dekore varalica nego me zanima ju jedino modeli a ostalo ces ti dotjerati
Stvarno si kralj
Samo ribolov
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast mestre na pituranju i na ovom citiranomsvirac je napisao/la: p.s.
kad neko kaze da je rucno radjen vobler skup ... nek jede govna
- svirac
- Književnik
Ma jasta Seha ... vidi, da ne volim to ne bih radio, ali ... kad sve saberes, na vobler od 5 cm to ti dodje ko filigranska zahebancija. Zato sam rekao ... to sto sam lan'o!Seha je napisao/la:Svaka cast mestre na pituranju i na ovom citiranomsvirac je napisao/la: p.s.
kad neko kaze da je rucno radjen vobler skup ... nek jede govna
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pustite se ljudi teoretisanja I haj'te na vodu!
Ljetos sjedim sa Eldinom (Sviracem) I uz oprostajnu kafu mi dade kutijicu sa bezimenim voblercicem 5-6cm. Pita jel' to to sto smo pricali? Rekoh jes'! Obecah da cu ga probati I referirati.
Dekor je "dijete od pastrmke" i iz reda je "trzalica" (twicheva). Sam vobler je pravljen vise da ga pastrmka pojede, nego da ga gledamo dok ga trzamo u vodi. Posto jado nemade imena, nazvah ga po sebi "Montana".
Pola sata ribolova se okoncalo sa dvije ribe napolju, desetak udaraca I treca riba ga je odnijela u ustima (puk'o nanofil na cvoru)
Svirac mi je obecao novi komplet ribica, pa da vidimo!
Lovljene su Westslope Cutthroat pastrmke na rijeci Clark Fork, na lokaciji Bearmouth Area u Montani.
Ljetos sjedim sa Eldinom (Sviracem) I uz oprostajnu kafu mi dade kutijicu sa bezimenim voblercicem 5-6cm. Pita jel' to to sto smo pricali? Rekoh jes'! Obecah da cu ga probati I referirati.
Dekor je "dijete od pastrmke" i iz reda je "trzalica" (twicheva). Sam vobler je pravljen vise da ga pastrmka pojede, nego da ga gledamo dok ga trzamo u vodi. Posto jado nemade imena, nazvah ga po sebi "Montana".
Pola sata ribolova se okoncalo sa dvije ribe napolju, desetak udaraca I treca riba ga je odnijela u ustima (puk'o nanofil na cvoru)
Svirac mi je obecao novi komplet ribica, pa da vidimo!
Lovljene su Westslope Cutthroat pastrmke na rijeci Clark Fork, na lokaciji Bearmouth Area u Montani.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: montana, dana/u 20 pro 2013, 06:55, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Riba definitivno uzima na "Sviraca"
P.S. Ako sam ja kao musicar mogao ovako namlatiti ribu, mozete zamisliti sta bi bilo da sam varalicar?
P.S. Ako sam ja kao musicar mogao ovako namlatiti ribu, mozete zamisliti sta bi bilo da sam varalicar?
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Ko zna, zna….i loviti i praviti.
MythBusters bi rekli Passed
Svaka cast doktore na ulovima u tim uslovima!
MythBusters bi rekli Passed
Svaka cast doktore na ulovima u tim uslovima!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobro ga je "zbombala". Bistro
- zlaja
- Nobelovac
Jest ga amerikanka sašila pale se na bosance sa bosanskim mamcem