Jezero Smoluća
Moderator/ica:emin
- boris cro carp
- Šampion Jesenje Smolućijade 2011.
- Lokacija:Nijemci [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro ljudi, je i dalje stoji 17 za smoluču......?
- roba
- Šampion proljetne "Smolućijade 2010"
- Lokacija:Živinice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Jezero Smoluća
jest,jast druze ništa se ne mjenja. 17 vidimo se na smolucoj.
- AdmirS
- Štela
- Lokacija:Hadzici [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hoce li doci iko od ovih predsjednika na druzenje. Kontam i ja da dodzem. Nisam od pretprosle godine bio na smoluci pa da se konacno upoznamo.
pozdrav...
pozdrav...
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja necu moci, a vidjecu kakva je situacija sa Adijem, ne pitah ga danas.
Vama u svakom slucaju lijep provod i u pamet, ne pretjerujte
Vama u svakom slucaju lijep provod i u pamet, ne pretjerujte

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- feeder
- Đinđi-rinđi
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
i ja necu doci. Posao stegao na sve strane... Moj lider mirza dolazi ispred ekipe djindjirindji da prijavi ekipu i dogovori detalje. Bistro ljudi u subotu vidimo se za otvaranje. Obecavam jedno od prva tri mjesta.... 

- boris cro carp
- Lokacija:Nijemci [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kolko sam ja razumio nema nikakog takmičenja,eventualno neki dozgovor za otvorenje sezone......bistro ljudi vidimo
se sutra...

- roba
- Šampion proljetne "Smolućijade 2010"
- Lokacija:Živinice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
borise biće sutra takmičenje u bacanju pogleda u vis i u dalj. i to samo teška kategorija znaći seniori. a mi pioniri cemo se takmičit u ispijanju pive i rakije
.
jos jednom pozivam sve koi sutra nemaju pametnijeg poslo da dođu. logistika je spremna sve je spremno pa bujrum.
bistro i vidimo se sutra.

jos jednom pozivam sve koi sutra nemaju pametnijeg poslo da dođu. logistika je spremna sve je spremno pa bujrum.
bistro i vidimo se sutra.
-
- Početnik
- Pridružen/a:06 lip 2010, 22:33 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro svima
Imam jedno pitanje u vezi dozvole za pecanje na smoluci.Pa da ne otvaram novu temu,pitacu ovdje (nadam se da je ok).
Prosle godine sam poceo povremeno dolaziti na jezero, te na kraju odustao. Jednostavno, dozvola od 10Km je bilo previse za mene ako planiram dolaziti 2-3 puta sedmicno.
Da li je moguce dobiti godisnu dozvolu, te ako jeste, koliko ona iznosi?
Pocetnik sam u ribolovu a posebno u saranskom.Jezero je odlicno kako za pecanje tako i za odmor.Upoznali smo cuvara (mislim da se zove Smajo
a i vlasnika jezera.Ali u to vrijeme nisam znao da je on vlasnik pa da ga priupitam
.
Pozdrav
C&R Sonar

Imam jedno pitanje u vezi dozvole za pecanje na smoluci.Pa da ne otvaram novu temu,pitacu ovdje (nadam se da je ok).
Prosle godine sam poceo povremeno dolaziti na jezero, te na kraju odustao. Jednostavno, dozvola od 10Km je bilo previse za mene ako planiram dolaziti 2-3 puta sedmicno.
Da li je moguce dobiti godisnu dozvolu, te ako jeste, koliko ona iznosi?
Pocetnik sam u ribolovu a posebno u saranskom.Jezero je odlicno kako za pecanje tako i za odmor.Upoznali smo cuvara (mislim da se zove Smajo

Pozdrav
C&R Sonar

koliko ja znam nema godisnje dozvole, a mozda se nesto i moze dogovoriti sa Edom, al u principu mislim da bi to bilo skuplja pita nego tepsija....
Bistro!
Bistro!

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- Darijan cro carp
Bistro ljudi....de mi recite kakva je situacija na jezeru... dal je pocela voda nadolazit u jezeru...
i dal ima kakvih novosti

i dal ima kakvih novosti
-
- Početnik
- Pridružen/a:12 tra 2010, 22:21 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
http://www.facebook.com/profile.php?id=1164679928#
bistro,
ko pozeli moze dodati svoju fotku/komentar sa smoluce na face stranicu gore postavljenog linka...
salkos
bistro,
ko pozeli moze dodati svoju fotku/komentar sa smoluce na face stranicu gore postavljenog linka...
salkos
- Darijan cro carp
Bistro... kakvo je stanje na jezeru 

- feeder
- Đinđi-rinđi
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav od Muceta...Nismo vagali jedno 8-9kg...Bistro
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- besko
- Predsjednik Skupštine U.G. Bistro!
- Kontakt:
Dobro je dok ima baterija!feeder je napisao/la:Pozdrav od Muceta...Nismo vagali jedno 8-9kg...Bistro

Pozz i Bistro!
Pojede mašinu