Ovih dana vise vremena procvodim pod vodom i naisao sam na prizor koji mi je i ranije jako smetao a sad nemogu da o tom neprogovorim.
U mom zadnjem uronu gdje sam radio sa podvodnom kamerom izmedju svih riba razlicitih velicina paznu mi je privukla jedna riba oko7 kg.
Ispocetka mi se cinila sasvim normalna al sam kasnije primjetio da nema desno oko i ima vema velik oziljak od rane ispod mjesta gdje je nekad stojalo oko.
Posto sam ribar kao i mi svi postavljam vam pitanje a i sebi dali je sportsi a mislim da nije stavljati tu drugu trokuku na sve i kojekakve mamce koje koristimo .
Mislim da problem kod malih mamaca nepostoji zato sto je razmak izmedju trokuka jako mali al kod cofa ,blinkera ,raznih peseva i voblera to je velik problem .
Da stvar bude jos gora pojedini "majstori" za varalice se odlucuju iza trecu trokuku (malo im 2).
U zadnje 2 godine sam naisao na 3,4 ribe sa ostecenjima koja sutako nastala i uvjek se radilo o kapitalnim ribama te je po meni steta jos veca .
Mislim da ova tema zasluzuje da o njoj svoje misljenje daju svi ribari koji love i druge grabljivice a ne samo mladicari
BISTRO od DIVERA sa JEDNE JEDINE