Najnovije vijestiOstale vijesti

Zahvale

Evo, mjesec dana od postavljanja stranice na net, i vaše reakcije su bolje od onih najoptimističnijih, a kojim smo se nadali i priželjkivali ih.Nažalost, stranica se još ne može naći pretraživačima.

Za to, po nekim podacima koje sam našao, treba skoro dva mjeseca.I ovako, za mjesec dana, preko 140 posjeta je odlična stvar.
Povod da ubacim ovaj kutak je da se mogu javno zahvaliti ljudima koji su prepoznali mogućnosti koje nam ova stranica pruža,a njihova imena su:
— Doglod Adnan, sekretar UGSR “Bistro” Zenica,
— Vuković Milenko, sekretar SRD “Mladica” Foča,
— Dreca Sulejman, sekretar SRD “Halil Sofradžija” Ustikolina,
— Hodžić Nedžad, predsjednik SRD “Bosna” Žepče,
— Tukić Nedin, sekretar UGSR “Kulina” Doboj Jug,
— Vehabović Šefiku-Mikiju, Eldinu iz Sarajeva i anonimnom gostu iz Zenice koji su se upisali u knjigu utisaka i uputili riječi podrške.
Veliko hvala Miri Misiti, čovjeku koji je prvi vidio stranicu, dok još nije bila postavljena na internet, i čija je pozitivna reakcija na sadržaj iste i presudila da sa ovim pokušamo.
U narednom periodu očekujemo informacije o udruženjima u Zeničko-dobojskom Kantonu, iz Nacionalnog parka “Sutjeska”, te kompletan popis registrovanih ribogojilišta u Bosni i Hercegovini.Takodje, u planu su i kontakti sa ljudima koji bi mogli informacijama pomoći što kvalitetnijem sadržaju stranice.Vaše sugestije su uvijek dobrodošle i pišite nam, ova stranica i postoji zbog vas.
Još jednom, hvala svima, i do sljedećeg javljanja,
Bistro !

Pročitajte i:   Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.