UGSR “Kulina” Doboj Jug

UGSR_Kulina_Doboj_Jug_11_09Povodom “21. marta”, dana općine Doboj Jug, kod nove Ribarske  kuće u Mravićima organizovan je svečani ručak za 50-tak donatora i predstavnika općine Doboj Jug. Pomenuto druženje se održalo 18.03.2006. godine.
Svečano otvaranje Ribarske kuće je organizovano 19.03.2005.godine u 11 sati. Na otvaranju je uručeno oko 60 zahvalnica za donatorsku i svaku drugu pomoć u izgradnji pomenute kuće. Najveću materijalnu i moralnu podršku nam je pružila općina Doboj Jug. Sredstva za izgradnju su uglavnom bila donatorska od privrednih i fizičkih lica sa našeg šireg područja.Takođe, pomogla su nam i druga udruženja.

Uz ove lijepe vijesti ide i najava za udruženjsko takmičenje:

Ovogodišnje Udruženjsko takmičenje planira se za

07.05.2006. godine na rijeci Bosni (ukoliko to vremenski uslovi dozvole). Očekujemo oko 50- tak takmičara svih kategorija. Poslije takmičenja, organizuje se ručak u Ribarskoj kući gdje se dodjeljuju nagrade i diplome najboljim takmičarima.Udruženjsko takmičenje održano prošle godine, organizovano je 15.05.2005.godine na rijeci Usori. Učestvovalo je  28 seniora i 9 kadeta. Pobjednici su učestvovali i na Kantonalnom takmičenju, dok je naš najbolji takmičar Mujkanović Ismet uzeo učešće i na Državnom takmičenju.

Pročitajte i:   Електропривреда Републике Српске наставља да помаже Спортско риболовно друштвo "Алаговац" из Невесиња

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.