Iz Udruženja i savezaNajnovije vijestiTakmičenja

Skandal – Iza 27.Svjetskog ribolovnog prvenstva u Hutovom Blatu ostale nepodmirene obveze

Pridonijeli smo ugledu države i – cekamo bankrot
Umjesto velike turisticke i svake druge promocije BiH u svijetu, 27. svjetsko ribolovno prvenstvo, koje je pocetkom lipnja prošle godine održano u Parku prirode Hutovo blato kod Capljine, stvorilo je i jednu skandaloznu situaciju o kojoj ovisi i daljnje funkcioniranje toga Parka.
Nepodmirene obveze
Razlog su brojne nepodmirene obveze dobavljacima i izvodacima radova koji su motel “Karaotok” i cijeli Park prirode pripremali za to Svjetsko klupsko prvenstvo, koje je i najveci sportski dogadaj u BiH nakon Zimske olimpijade u Sarajevu 1984.
– Kao odlicni domacini prvenstva dobili smo brojne pohvale i tako smo ustvari osvjetlali obraz države BiH. No, na kraju smo dobili veliki šamar jer do kraja nisu pokrivene sve investicije koje su vec odradene ili se trebaju završiti. Te su nepodmirene obveze, vezane za obnovu motela i nabavu opreme, vece od 160.000 KM i vec imamo opomene pred tužbu od dobavljaca i izvodaca radova. Uskoro ce uslijediti i tužbe, a kada nam sve to legne i blokira racun, onda ce u pitanje doci i rad cijelog JP Park prirode Hutovo blato. Imali smo cvrsta jamstva Organizacijskog odbora prvenstva, te Sportsko-ribolovnog Saveza BiH kao organizatora, da ce se to podmiriti. To se nije dogodilo, a pocetkom kolovoza smo na sjednici Organizacijskog odbora u Sarajevu podnijeli financijsko izvješce i upozorili na taj problem. Sada smo ni krivi ni dužni na rubu bankrota – upozorio je Nikola Zovko, ravnatelj Parka prirode Hutovo blato, te iznio još nekoliko skandaloznih “repova” koji se vuku od Svjetskog ribolovnog prvenstva.
Neplacen smještaj
– Nije nam placen cak niti veci dio smještaja i boravka u motelu, a i to su obveze od gotovo 20.000 KM. No, najveci je problem to što su nam s rijeke Krupe odvezli pontonski most za koji smo dobili obecanje da ce ostati, a onda su ga ipak odvezli. Zbog svega toga moram, nažalost, reci da nam je Svjetsko prvenstvo donijelo samo glavobolju – razocaran je ravnatelj Zovko, te dodaje da se ne traži nikakva pomoc, vec samo da se podmire sve te obveze koje je na sebe ranije preuzela država.
PUCE: DUGOVI NEMAJU NIŠTA SA SAVEZOM
CAPLJINA – Dugovanja, tj. nepodmirene obveze u tim gradevinskim radovima na motelu “Karaotok”, nemaju nikakve veze sa Sportsko-ribolovnim savezom BiH. Stoga se ne možemo baviti problemom koji nismo ni prouzrocili. U Parku prirode Hutovo blato najbolje znaju s kime su i kako dogovarali te radove. Što se tice troškova smještaja i boravka clanova našeg predstavnika, tj. ekipe Jelah iz Tešnja, i dužnosnika Sportsko-ribolovnog Saveza u motelu “Karaotok”, to ce biti podmireno. Ti troškovi ipak nisu preveliki, rekao nam je Nikola Puce, dopredsjednik Sportsko-ribolovnog Saveza BiH i izvršni direktor za organizaciju 27. svjetskog ribolovnog prvenstva u Hutovu blatu.
Frano Matic – Vecernji list

Pročitajte i:   Održan Kup SRS F BiH u lovu ribe udicom na plovak

One thought on “Skandal – Iza 27.Svjetskog ribolovnog prvenstva u Hutovom Blatu ostale nepodmirene obveze

 • Pregledano: 637 puta
  ______________________________
  Postavio nina 02 February, 2008
  Moram reci da iza ovoga stoji klapa Rifet,Puce,Zivkovic i dr. nije cudo sto je naveo cunga lunga za auto to je sitnica naspram vila i vikendica na moru,mala tajna koju cu vam otkriti Rifet treba mirno da ode da se nebi digla prasina za svim onim sto je drpiso.
  _____________________________
  Postavio sehic 23 January, 2008
  ljudi moji pa može li išta u nas normalno da se okonča.uvijek neke afere.
  _____________________________
  Postavio Mirke cc 20 January, 2008
  eeeee tako to kod nas ide, bilo bi cudno da je drugacije
  _____________________________
  Postavio diver 15 January, 2008
  Ovi iz svaeza (dosdasnji)jebase sto stignu izgleda mi da su ovaj put nategli cijelo presjednistvo drzave 🙂 zato narode cuvajte se heheheheheheh
  _____________________________
  Postavio keno 14 January, 2008
  jedan dio ekipe jelaha iz tesnja je spavao u satorima a to je bio prateci dio i navijaci a takmicari su spavali u hotelu samo da kazem da ne bude kasnije kakvih prica
  ______________________________
  Postavio Pliva 13 January, 2008
  Evo o cemu ja pricam citavo vrijeme… Dobijes “cvrsta obecanja” a onda kad sve prodje “oni” poberu lovorike i hvalospjeve a tebi ostanu glavobolje i gubici!!!
  ________________________________
  Postavio cunga lunga 11 January, 2008
  neka je neko i njih zajebo.dosta su i oni nas jebavali
  _________________________________
  Postavio hero 11 January, 2008
  i jesu bili pod satorom, nisu se htjeli razdvajati, jer su neke sobe dodijeljene nekim sudijama. Ovo je odlicno, predsjednistvo bih zeznulo predsjednistvo srsbih.
  __________________________________
  Postavio Seha 11 January, 2008
  Hmmmmmmmmmmm!
  __________________________________
  Postavio dzeno 10 January, 2008
  baš me čudi to od saveza hehehehe
  __________________________________
  Postavio cunga lunga 10 January, 2008
  a momci iz jelaha su koliko sam primjetio na prvenstvu spavali u satorima.barem tako ja mislim da sam vidio 2 postavljena satora s zastavama jelah tesanj.
  __________________________________
  Postavio Esso 10 January, 2008
  Ko sa Savezom tikve sadi, od glavu mu se lupaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.