Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Ribolovci USR «UNA» sportaši grada Bihaća u 2007.- Najava ribarske večeri SRD Una

U organizaciji Saveza za sport i rekreaciju opcine Bihac organizovano proglašenje najuspješnijih sportskih ekipa i pojedinaca u više kategorija.Na osnovu propozicija od strane Upravnog odbora saveza izvršeno je bodovanje i proglašenje pobjednika.
Isto je organizovano u Domu vojske u prisustvu velikog broja sportaša i gradonacelnika grada Bihaca Mr Hamdije Lipovace.
U kategoriji ostalih sportova Ribolovci USR Una Bihac ostvarili zapažene rezultate te osvojili priznanja najboljih sportaša grada Bihaca.
Sead Alijagic proglašen za sportistu

grada Bihaca u 2007 godini u kategoriji ostalih sportova koji je ostvario najbolji rezultat ucestvovanjem na svjetskom prvenstvu u Finskoj te sa reprezentacijom BiH u Flyfishing takmicenju ostvario dvanaesto mjesto.
U konkurenciji invalidnih lica, najuspješnijim sportistom grada Bihaca je proglašen Mešic Rifet a za ostvaren najbolji rezultat na Svjetskom prvenstvu u Belgiji – dvanaesto mjesto. Džaferagic Muhamed je nagradjen za dugogodišnji rad u sportskom ribolovu kao ucesnik cetiri svjeska prvenstva i deset puta ekipni državni prvaci BIH u invalidskom sportu.
Za ostvarene rezultate clanovi UO USR Una Bihac upucuje iskrene cestitke sportašima, clanovima udruženja.
Sretno i uspješno u Novoj 2008 godini i BISTRO ribolovci ma gdje bili!

Pročitajte i:   Bilten 21. Svjetskog prvenstva u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale - Kiseljak/Busovača 2024

Tekst i fotografije Denijal Selimovic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.