Najnovije vijestiOstale vijesti

U Sarajevu u aprilu medjunarodni sajam sporta

Kulturno-sportski centar Skenderija ce od 13. do 16. aprila biti domacin 33. medjunarodnog sajma sporta.
Prema rijecima generalnog direktora KSC Skenderija Suada Džinde sajam sporta predstavlja prekretnicu u konceptualnom pristupu, organizaciji i programskom sadržaju sajmova uopce.(sarajevo-x.com)
Prije par dana je stigao i mail koji najavljuje ovu manifestaciju, a njega prenosim u cijelosti:

Poštovani,
Dobro došli u Sarajevo!
Dobro došli na 34. Medjunarodni sajam sporta u Sarajevu!
Pozivamo Vas, da budete (i ove godine) izlagac-posjetilac na 34. Medjunarodnom sajmu sporta od 10. do 12. 04.2008. godine, koji tradicionalno organizuje Centar „Skenderija“ Sarajevo.
Glavni cilj projekta je prezentacija novih proizvoda i usluga iz oblasti sporta te demonstracija sportskih vještina koje po strukturi prirode pripadaju prostoru u kojem egzistiramo.
Želimo istaci da kroz dugogodišnju tradiciju postojanja, Centar „Skenderija“, Sarajevski sajam – Sajam sporta, predstavlja nezaobilazno mjesto okupljanja proizvodjaca i zastupnika renomiranih domacih i internacionalnih kompanija.
I ove godine nam je glavna misija, da Vam obezbjedimo uslove, da adekvatno prezentujete Vaše proizvode i da našim marketinškim predstavljanjem privucemo što veci broj posjetilaca.
Sveobuhvatna medijska pokrivenost sajma ce garantovati, da ce Vaše predstavljanje na sajmu biti dostupno ne samo posjetiocima u Sarajevu, nego i regionalno u cijeloj Bosni i Hercegovini.
Na „Sajmu sporta 2008“ ocekujemo da ce svoje proizvode izlagati više od 200 izlagaca i da ce manifestaciju posjetiti preko 15 000 posjetilaca.
Uz dobro isplaniranu i organizovanu dinamiku programskih aktivnosti na „Medjunarodnom sajmu sporta 2008“ ocekujemo prisustvo respektabilnih domacih i inozemnih firmi, što je veoma optimisticna najava za sve cijenjene posjetioce koji budu boravili u prostoru mjesta održavanja navedenog programskog sadržaja.
Iskoristite ovu priliku! Menadžment Sajma sporta „Skenderija“ ce zasigurno opravdati Vaše povjerenje!
Za sve informacije na raspolaganju Vam je tim Sajma Sporta
sajamsporta@skenderija.ba;timsport@skenderija.ba
tel.+387(0)33 201-173 ; +387(0)33 223-616
www.Skenderija.ba

Pročitajte i:   Poziv za učešće u Premijer ligi BIH u lovu ribe udicom na plovak za kategoriju invalida, master veterana i veterana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.