EkologijaIz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Mjesec cistoce u Višegradu

VIŠEGRAD : Članovi Ekološko-ribarskog udruženja “Drinska jezera” će 26. aprila provesti akciju čišćenja priobalja Drine i ribarske staze iznad ćuprije na Drini.
Zajedno sa sportskim klubovima u akciju će se uključiti i Sportska organizacija “Drina”, te sve ugostiteljske i trgovinske radnje. Planirano je da narednih dana Turistička organizacija Višegrad ozvaniči početak ovogodišnje akcije izbora najljepših bašta, vrtova i balkona, a u saradnji sa Šumskim gazdinstvom “Panos” zainteresovanim građanima, preduzećima, ustanovama i preduzetnicima biće obezbijedene besplatne sadnice zimzelenog i listopadnog drveća.
Sadnjom čempresa u parku Srednje škole “Ivo Andrić” u Višegradu nedavno je ozvaničen početak akcije “Mjesec čistoće”, koja ima za cilj da se raznim ekološkim aktivnostima i dobrovoljnim akcijama gradu vrati nekadašnji sjaj.
“Ako želimo da se bavimo turizmom, za šta imamo sve preduslove, proces uređenja grada mora biti kontinuiran tokom cijele godine”, kazao je Tomislav Popović, načelnik opštine Višegrad.
D.Vu. – Nezavisne

Pročitajte i:   Poziv za učešće u Premijer ligi u dicsiplini 'lov ribe udicom sa hranilicom - Feeder'

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.