Najnovije vijestiTakmičenja

Održano 29. svjetsko klupsko prenstvo u ribolovu

29. svjetsko prvenstvo za klubove, održano je od 09. do 14. juna.Ove godine, domaćin ovoj manifestaciji je bila Slovačka.Prvenstvo je održano u mjestu Madunice, a na rijeci Vah.
Naša ekipa iz Kozarske Dubice je zauzela ne tako dobro 21. mjesto od ukupno 26 ekipa, ali s obzirom koliko se ulaže u sportski ribolov u Bosni i Hercegovini u odnosu na ostale zemlje Evrope, naši ne trebaju biti nezadovoljni.
Konačne rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati na OVOM LINKU
Prvo mjesto na ovom takmičenju je osvojila ekipa iz Srbije – “Čigra De Box Team” iz Kruševca, pa sa stranice http://revirisrbije.com prenosimo cijeli text kojim su naše komšije opisale uspjeh njihove ekipe na ovom takmičenju:
Prvaci sveta: ČIGRA DE BOX TIM
NA 29-OM SVETSKOM PRVENSTVU ZA KLUBOVE U SPORTSKOM RIBOLOVU KOJE JE ODRŽANO U SLOVAČKOJ, U MADUNICAMA, NA RECI VAH, OD 09 DO 14 JUNA 2009, PREDSTAVNIK SRBIJE – ČIGRA DE BOX TIM IZ KRUŠEVCA PONOVO SE POPEO NA…

POBEDNIČKO POSTOLJE OSTAVIVŠI IZA SEBE 25 NAJBOLJIH NACIONALNIH TIMOVA IZ CELOG SVETA !
U POSLEDNJE ČETIRI GODINE OVO JE DRUGI PUT DA SE ČIGRA NAĐE NA TRONU SVETA, A UKOLIKO SE TOME PRIDODA I SREBRO OSVOJENO 2007, LAKO JE ZAKLJUČITI DA SE RADI O VRLO OZBILJNOJ I DOBROJ EKIPI KOJU S PRAVOM POŠTUJU SVI KOJI NEŠTO ZNAČE U SPORTSKOM RIBOLOVU.

Pročitajte i:   Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju

DRUGI SU BILI MAĐARI, TREĆI ENGLEZI, A VELESILE POPUT ITALIJE, FRANCUSKE, NEMAČKE I POLJSKE, IZA KOJIH STOJE NAJPOZNATIJI SVETSKI SPONZORI I VRHUNSKI STRUČNI TIMOVI, NISU SE BAŠ SJAJNO SNAŠLE NA OVOJ VRLO TEŠKOJ STAZI.
I SVI SU ONI ČESTITALI MOMCIMA IZ SRBIJE GOVOREĆI SAMO JEDNO :

BRAVO, DOBRO URAĐEN POSAO !

A BAŠ JE BIO DOBRO ODRAĐEN – TAKTIČKI PERFEKTNO, VRLO HRABRO, A O MAJSTORSTVU SAMIH TAKMIČARA SUVIŠNO JE I TROŠITI REČI – SVI SU ONI NA SVOJIM STARTNIM MESTIMA PRUŽILI I VIŠE OD MAKSIMUMA. EKIPA JE PECALA U SASTAVU:

PREDRAG VESLIGAJ, GORAN RADOVIĆ, VLADIMIR DANILOVIĆ, GORAN BABIĆ, MILAN MILOSAVLJEVIĆ I DRAGAN ĐORĐEVIĆ, ŠEF STRUČNOG ŠTABA BIO JE DRAGAN BOŠKOVIĆ, A POMOGLI SU I OSTALI – ZORAN BOŠKOVIĆ, GORAN CVETIĆ, BOJAN ĐORĐEVIĆ, RADIŠA KLJAJIČ I DRAGAN VESLIGAJ.

A ZA KRAJ CITAT IZ ZAVRŠNOG GOVORA PREDSEDNIKA SVIH SPORTSKIH RIBOLOVACA SVETA, G-DINA KLAUDIJA MATEOLIJA KOJI JE PO URUČENJU PRIZNANJA NAJBOLJIMA REKAO :

NEMA SUMNJE , NA POBEDNIČKOM POSTOLJU SE NALAZE TRI NAJBOLJE EKIPE IZ CELOG SVETA – IZ SRBIJE, MAĐARSKE I ENGLESKE !

Pročitajte i:   Завршено Међународно такмичење у риболову “Биоштица 2024“ (Видео)

Dragan Bošković – http://revirisrbije.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.