Vijesti za Premijer ligu i prvenstvo BiH u mušičarenju

Ekipno prvenstvo BiH i Fly fishingu održat ce se prema Kalendaru na rijeci Krušnici 25 i 26. jula ( subota i nedelja) i to subota 2 sektora poslije podne i nedelja 1 sektor prije podne.
Tacna satnica biti ce objavljena 7 dana prije takmicenja. Kotizacija za oba dana po clanu ekipe, kapitenu i menadjeru ekipe iznosi 30 KM
.

PRAVO NASTUPA IMAJU:
1. USR “Krušnica” I Bos Krupa
2. SRD”Šipovo” Šipovo
3. USR ” Krušnica II Bos Krupa
4. SRD Banja Luka I
5. USR “Štuka ” Velika Kladuša
6. SRD Banja Luka II
7. SRD Bosna” Visoko
8. SRD Novi Grad
Sve ekipe trebaju odmah da se jave komesaru lige i potvrde svoj dolazak E-mailom do

20.07.2009. Telefon 063 565-311 i E-mail : srsbihtk@gmail.com.
U slucaju odustajanja neke od ekipa biti ce pozvana rezerva.
Delegat takmicenja je Paloš Ismet. Vrhovni sudija Ašić Muhamed , a sekretar takmicenja Marcel Kučinski inter. sudija

ZAKAZANO 1 i 2 KOLO PREMIJER LIGE BiH U FLY FISHINGU (koje je ranije otkazano zbog vodostaja)
Otkazano prvo i drugo kolo Premijer lige u Fly Fishingu na rijeci Plivi i rijeci Ribnik zakazuje se za 22 i 23 august/kolovoz 2009 godini prema satnici koja ce biti objavljena 10 dana prije održavanja takmicenja. Zadnje peto kolo održat ce se po utvrdjenom terminu na rijeci UNI izmedju Martin Broda i Kulen vakufa gdje održan Podunavsko-jadranski KUP u mušicarenju.
TAKMICARSKA KOMISJA SRS BiH

Pročitajte i:   Članovi USR Vitez u novim radnim akcijama

One thought on “Vijesti za Premijer ligu i prvenstvo BiH u mušičarenju

 • 9. Decembra 2009. at 12:04
  Permalink

  Pregledano: 644 puta
  ___________________________
  Postavio hero 19 July, 2009
  bla, bla bla…..
  ___________________________
  Postavio Pliva 17 July, 2009
  OK je…bio sam se stvarno iznenadio i zacudio, ono “otkud mene ovdje”…sad je sve jasno…sto se tice Krupljanske ekipe, to saznanje sam dobio od Hikmeta, koji je bio samnom u istom sektoru (br.6 a ja br.5)… on mi je rekao da nisu u punom sastavu zbog Kraljice Une…nadam se da ce se ubuduce ovakvi nesporazumi izbjeci jer sam ja musicar ali zimi (na Vrbasu se samo zimi hvata mladica i rjetki su oni koji je hvataju ljeti) izlazim u lov na mladicu i bilo mi je interesantno barem doci i vidjeti kako se lovi ljeti i na koje mamce ali sam bio sprijecen…BISTRO BiH..
  _______________________________
  Postavio Marcel 17 July, 2009
  Driver, Nismo pogriješili na TK SRS F. Bih. Pliva je inzistirao na terminom koji se poklapao sa Ajvatovicom i taj je termin prihvačen radi toga da natjecanje bude u sklopu Ajvatovice, to je istina. Znalo se za “Kraljicu UNE”,ali Bos. Krupa je jak mišičarski centar, najjači kod nas i uvijel može da pošalje dvije ekipe na svako natjecanje. Mislim da nitko nije podcjenjen , jer je došla vrlo jaka ekipa u D. vakuf čiji su članovi osvojili srebrenu medalju na Jadransko podunavskom KUP-u. Plivčiću Armine ne ljuti se nisam uopće mislio na tebe.
  Pozdrav za tebe pravi Pliva i za Drivera.
  __________________________________
  Postavio diver 17 July, 2009
  Eto rejesi se nesporazum 😉
  Htio bih rec jednu stvar a to je TK nije napravila gresku kod rasporeda koji se poklapao sa “Kraljicom Une” jer je situacija u USK kantonu u to vrijeme bila konfuzna t.j nije se znalo ko ce biti koncesionar na dijelu rijeke Une gdje se trebalo odrzati takmicenje ,pa ga iz tog razloga i nismo mogli uvstiti u rapored takmicenja saveza i tu su stvari odavno sve jasne i TK je obavjestena o tom problemu koji jena srecu iza nas.
  A sto se tice FF takmicenja u Vakufu nismo mi poslali prosjecnu ekipu vec gotovo najbolje takmicare:-) e sad sto su vremenske prilike bile takve pa nije sve islo kako su htjeli na to niko nije mogao uticati.
  Bistro iz ribarskog grada Bosanske krupe
  ______________________________
  Postavio Marcel 17 July, 2009
  Plivcicu, nisam uopšte mislio na tebe i pogriješio sam u imenu pljeva i pliva . Na tebe nisam ni pomislio. Oprosti ako si mislio da mislim na tebe. Sa ovim nemaš baš nikakve veze. Jer ja dobro zanm o kome se radi i šta on pokušava da uradi. Po njemu bi trebalo da se ekipno prvenstvo otkaže radi ličnih interesa pojedinaca. Pliva znaš da TK SRS BIH je program donijela u decembru 2008 god , a da Zlatni lipljen se zakazao ovih dana i ako hoces da znaš ja sam Aci pomogao da se objavi tekst na WEB sajtovima a ovaj PLJEVA sada okrivljuje SRS BiH.
  Sve mi je ovo smješno i žalosno zbog toga što pojedici gledaju samo lični interes. Pozdrav Pliva(armine) tekst i odgovor se uopce nije odnosio na tebe. Što se tiće D. Vakufa i Federalnog takmicenja nije bilo nikakvih primjedbi i ocijenjeno je kao odlično organizovano osim problema poslije takmičenja za koje nije mjesto da se ovdje raspravljaju osim ako ti to smatraš, onda napiši što se poslije takmičenja dešavalo.
  Marcel
  ____________________________________
  Postavio Armin Plivcic-Pliva 17 July, 2009
  Pa stvarno je ovo za ne povjerovati…stvarno Marcele, ja neznam sta sam ja to Tebi skrivio pa me stalno „prozivas“ u svojim „izvjestajima“… a evo i sada kad nisam ni slova napisao na stranici opet si mene zamislio i opet se meni obracas…stvarno neznam kakva je to vise frustriranost i stalni napadi na moju licnost…namjerno nisam htio odgovarati na „izvjestaj sa Federalnog prvenstva u FF“ kad si proglasio moj stav prema Delegatu nekorektnim i nedolicnim a nisi do kraja iznio cinjenice da delegat nije htio da ispuni obaveze koje su potpisane u Protokolu koji si i sam potpisao (obaveze Saveza, tacka 2.)…
  Sto se tice ove teme, Vi sto pravite satnice i rasporede takmicenja, trebali bi obratiti paznju na tradicionalna takmicenja, mada ona bila lokalnog karaktera, neki bi ribari htjeli i na njima prisustvovati…za primjer cu navesti „Potragu za kraljicom Une“ koja je ove godine pala u terminu Federalnog prvenstva u FF, te su proslogodisnji prvaci SRD Krusnica iz B.Krupe dosli sa rezervnom ekipom i postigli prosjecan rezultat…vjerovatno ce i u ovom slucaju Sipovljani poslati rezervnu ekipu na (po mom misljenu Kup BiH) Ekipno prvenstvo BiH…
  _____________________________________
  Postavio pljeva 17 July, 2009
  Nije Pliva nego Pljeva.Koliko je meni poznato ekipno takmičenje je trebalo biti 18 i 19 pa je zato lipljen pomjeren na 26,ali nema veze sretno svima samo neznam ko će vam doći na to tzv.takmičenje.
  _____________________________________
  Postavio Marcel 17 July, 2009
  Ispričavam se što ponovo pišem. Za gosp. Pliva radi informiranja:

  Zlatni lipljen 18.08.2008
  Zlatni lipljen 07.07.2007
  ako treba do prvog organizovanja
  datume da se vidi da nije namjerno TK SRS postavila ovaj datum niti je u decembru znala kada ce biti Zlatni lipljen , već suprotno gosp. Pliva. Jedini problem gosp. Pliva što je TK SRS BiH svoj posao uradila prošle godine , a Zlatni lipljan se zakazuje prije par dana.Procjeni tko kome pravi kako ti kažeš namjerno problem ..???
  BISTRO!!!
  ________________________________
  Postavio Marcel 17 July, 2009
  Ne bi komentarisao ovog koji se potpisuje sa pljeva jer znam tko je.Ekipno prvenstvo BiH je zakazano još 6 decembra 2008 godine i baš taj radi suprotno. Imao je više mjeseci da utvrdi održavanja Zlatnog lipljana.Zato što bi bilo normalno kad može komplikovano. Uvijek je kriv drugi, posebno kad ne napišeš svoje ime i prezime gosp. Pljeva.
  Bistro.
  ________________________________
  Postavio diver 16 July, 2009
  Favoriti hm… moze se jos stosta rec al da bi se neko unapred favoritom proglasio mora se ipak upoznati sa cinjenicama.
  Cinjenica je da se termin odrzavanja ekipnog prvenstva BiH zna vec najmanje 7,8 mjeseci i u samom sistemu takmicenja je daleko iznad nekog lokalnog takmicenja ,tako da o nekoj namjeri nema ni govora.
  Druga stvar je da su se neki takmiceri sa Plive prosle godine ucestvovali na prvenstvu BiH takodje na rijeci Krusnici i nisu se bas proslavili sto negovori da su slabiji od drugih al isto tako govori i da nisu favoriti.
  Bistro i vidimo se na Krusnici na ekipnom prvenstvu Bosne i Hercegovine
  ________________________________
  Postavio pljeva 16 July, 2009
  Mislim da je ekipno takmičenje u flyfisingu namjerno postavljeno 25 i 26 jula da se eliminiše favorit tj.ekipa Šipova jer je isti dan i Zlatni Lipljen na Plivi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.