Najnovije vijestiOstale vijesti

35. Međunarodni sajam sporta, lova i ribolova – Sarajevo

Objavljujem pozivno pismo za sve eventualne učesnike ovog Sajma, a koji sam dobio na mail:
“35. Međunarodni sajam sporta koji će se održati u periodu od 11.11. do 13.11.2009. godine po planiranom sadržaju, obimu i ambijentu koji KJP Centar „Skenderija“ priprema realizovati, uistinu će predstavljati poslovni svijet sportske industrije sa najvećom ponudom opreme, odjeće i sportskih pomagala na jednom mjestu.

Navedena konstatacija jasno ukazuje da po svom značaju ovaj programski sadržaj sve više dobija atribute međunarodnog značaja.

Menadžment Centra „Skenderija“ kao respektabilni subjekt u organizaciji sajamskih manifestacij, priznat i certificiran od strane relevantnih svjetskih organizacija, rukovodeći se jasno opredjeljenim ciljevima Vizije i perspektive razvoja koji vode isključivo u smjeru uspjeha, i prilikom organizovanja Sajma sporta 2009 je nastojao da obezbijedi da ovaj programski sadržaj bude na zavidnom nivou i vrijedan svake pažnje.

Organizator se potrudio da na ovogodišnjem Sajmu, subjekti iz djelatnosti sporta sa prostora Bosne i Hercegovine i šireg regiona prezerntuju sportsku odjeću i pribor, opremu za timske i individualne sportove , te niz proizvoda i pribora za aktivnosti bavljenja sportom u slobodno vrijeme na otvorenom, a u skladu sa…

Pročitajte i:   Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju

standardima i zahtijevima savremenog tržišta.

Prilikom organizovanja ove sajamske manifestacije, osnovna orijentacija organizatora je bila usmjerena, na ulaganju dodatnih napora da u vremenu vrlo složenih društveno-ekonomskih odnos, vratimo optimizam na BH tržište i da pošaljemo jasnu poruku, da je upravo u ovakvim trenucima za društvo, sportska djelatnost, vrlo bitan faktor kada je u pitanju održivost, unapređenje i afirmacija društvene sredine.

Sajam će biti popraćen brojnim zanimljivim događajim, koji privlače mase stručnjaka i drugih posjetitelja iz segmenta afirmacije sportske djelatnosti. Među najpopularnijim događajima sumodne revije, ekstremni BMX/MTB bicikl skakanje u izvedbi prvaka Bosne i Hercegovine, penjanja na vještačku stijenu kao i demonstracije borilačkih vještina.

Također planirano je i organizovanje sportskih takmičenja u kolektivnim i individualnim sportovima( košarka, rukomet, nogomet, odbojka, squash, borilački sportovi i dr.)

Uvjereni da ćete prepoznati priliku koju Vam nudi Sajam sporta 2009 KJP Centar Skenderija, Vam stoji na raspolaganju za realizaciju Vaših poslovnih ideja i planova.

Kontakt telefon/ fax: 033 201-173; 033 223-616 e-mail: emir.h@skenderija.ba
www.skenderija.ba

Pročitajte i:   OBAVJEŠTENJE: Promjena lokacije održavanja Prvenstva i Kupa SRS F BiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.